Søg i denne blog

lørdag den 30. juni 2012

Japansk kålsalat!

Denne kålsalat er så lækker at den nærmest smelter på tungen, hvis man kan sige det med kål, der jo faktisk skal tygges en del..men det er i hvert fald blevet en ny yndlingssalat:)INGREDIENSER: 1/2 HVIKÅLSHOVEDE, 1/2 SPIDSKÅLSHOVEDE, OG GODT MED GOMA, SOM ER EN JAPANSK SESAMDRESSING, DER OGSÅ KAN KØBES HERHJEMME.
Man river kålen i fine, tynde strimler på et mandolinjern, hvis man har et sådan, ellers med kniv eller andet rivejern. Herefter blander man de to kåltyper godt, og hælder individuelt, den mængde Goma på, man har lyst til, og det smager som sagt himmelsk.

10 kommentarer:

  1. Yes sir sådan! Kål er bare toppen når det er råt og revet! Goma er Gud, er jo bidt af en gal japaner, i hvert fald en halv! Hvilken globetrotter af en mand du har :-) rigtig god weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Goma er virkelig lækker, og kan vist nærmest forvandle alt fra kedeligt til lækkert?!

      Slet
  2. Du er ved at blive lidt af en feinsmecker- madblogger, det lyder lækkert! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vidst ikke helt, men tak-og det ER lækkert!

      Slet
  3. Mums! Må straks forbi sticks efter der fantastiske goma dressing!
    tak for sund inspiration ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Deres misodip er også uundværlig?!

      Slet
  4. Rigtig godt tip! Og det gør jo ikke noget, at den er så nem at lave;-)

    Må man være så fræk at spørge, hvad I spiste sammen med salaten?

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi spiste den lidt alternativt sammen med misosuppe, og majs..Men den vil helt sikkert være god til fisk også. Alt man ville kunne spise råkost til, er den god til:)

      Slet
    2. Det har jeg skrevet mig bag øret...

      Slet
    3. Spiste den til Laks i går-det var et godt par:)

      Slet