Søg i denne blog

tirsdag den 12. juni 2012

Fejø igen, igen...

Ja, undskyld al den billede-spam fra Fejø, men af en eller anden grund, bliver jeg endnu mere inspireret i forhold til at tage billeder når vi er dernede..Jeg havde også fødselsdag i weekenden, som jeg holdt på øen.

21 kommentarer:

 1. Tillykke med forleden.. Du fik tasken, og farven ser vel nok fin ud. Jeg har den selv i sort, den er flere år gammel, men jeg elsker den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg fik den sgu..Havde ikke selv set den i den farve, men den er faktisk rigtig, rigtig fin:))

   Slet
 2. Hvor hyggeligt, med balloner og hele balladen. Stort tillykke! :) Fejø billederne bliver jeg ikke træt af... Det ser bare så hyggeligt og afslappet ud, så bare spam løs!
  Jeg så tasken på en kvinde i går.. Suk, den er fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, F er rigtig god til det der med styling, hvad end det er tøj, mad, bolig eller fødselsdag..-den omvendte verden:))

   Slet
 3. Hjertelig til lykke med fødselsdagen. Hvor er der meget omtanke og kærlighed i dine fødselsdagsbillleder. Tror også det må være din tur til at blive forkælet en gang i mellem. Jeg er tosset m spam fra Fejø! Grænsen er slet slet ikke nået endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er så dejligt at blive forkælet:) Og jeg er så glad for, at jer der læser med, stadig gerne vil se mere af Fejø, det lille hjertebarn..:)

   Slet
 4. spam du bare, vi kan li' det... Dejlige billeder som altid :-) Og du fik tasken, saa fin! x

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, ik'? Den er bare top fin:)

   Slet
 5. Uhhh sikke da en skøn Marc J. taske!! Lucky lucky <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at svinge den rundt hele sommeren-Det er så dejligt ikke længere at skulle slæbe rundt på en stor taske/pusletaske, men bare kunne tage en lille fiks en med:)))

   Slet
 6. Så fine billeder!

  Fejø virker som et rart sted at få pulsen ned:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er lige det, det er:)

   Slet
 7. Sikke fine billeder og forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg er ikke så meget i blogland for tiden, så det blev lidt forsinket. Ser ud til at du havde en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Sommeren byder heldigvis på så meget andet end tid foran computeren, selvom solen godt kunne skinne lidt mere?

   Slet
 8. Årh ja så fik du den fine taske. Tilkykke!! Skønne billeder. Det er hyggeligt at følge med på jeres tur via billeder - og helt fantastisk solnedgang. Har I sommer hus der? Og hvad er dine ynglingsting ved øen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Vi har et 'rigtigt' almindeligt hus, og du har lige inspireret mig til et indlæg om hvad, hvor, hvordan og hvorfor om Fejø, da jeg ikke tror jeg kan begrænse ordene her, da jeg/vi er så forelsket i Fejølivet...Så tak:)

   Slet
 9. Hvor er det nogle fine billeder. Bruger du et program til dem, eller er det en indstilling på kameraet, der giver rammen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg fotograferer bare med instagram på min Iphone, som er den fineste lille app., med de skønneste filtre, mit instagram navn er også vibstjert:)

   Slet
 10. Ih altså, jeg får ikke alle dine blogopdateringer, mystisk? Tillykke med fødselsdagen :) Skønne billeder, det ser ud til at have været en dejlig dag. Kh Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Sådan har jeg det også med nogle af blogs'ne??! Tak, det er altid dejligt at blive forkælet:)

   Slet