Søg i denne blog

onsdag den 27. juni 2012

Tromborg.

Jeg har før fortalt om min kærlighed til Tromborg-og den er stor:) Både Marianne og hendes mand Tim, og ja hele deres team kan deres kram. Jeg mødte Marianne første gang for snart 100 år siden eller noget, da jeg lavede mine første testbilleder som model, og hun var makeupper-En fantastisk én af slagsen, og som 12 årig var det rart og trygt at være i stolen hos mor Tromborg. Efterfølgende blev jeg ved med at beundre hendes måde at lave lækker hud, læber, øjne og hår på, og arbejdede endnu et par gange med hende, inden hun selv sprang ud som bagmand, og hold op hvor gør hun det godt. Min hud elsker hendes cremer, scrubs og rens. Hendes deo er, som jeg tidligere har beskrevet en af de få, jeg kan bruge og som er effektiv. Makeuppen taler for sig selv, den er bare helt fantastisk og med superskønne og holdbare farver!

5 kommentarer:

 1. Hold op hvor sker der meget hos dig, mens jeg render rundt og ligner en flügger reklame (vi maler hus), har du både lavet perleplader, hygget m farmor, spist lækker mad, tester anti rynke cremer og råhygget m ungerne. Du behøver vist ikke de lækre skønheds produkter, du er jo smuk! Nå men hvis anti creme virker, så ring lige og reserver deres varelager til mig ;-) god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) At male sit hjem er også noget af det mest tidskrævende jeg ved-Bli´r det godt? Jeg er en cremedulle og elsker at prøve alt nyt på markedet, der ikke er parabener, for meget silikone eller parfume i:))Det er min ting..

   Slet
 2. Det blir super godt - vi bor jo i et svensk træhus, så der er nok at gå amok på :-) jeg bruger Ren, men der er som om, at min hud trænger til noget nyt! Måske jeg skulle følge din anbefaling med Tromborgs serie. Silicone? Nej det er heller ikke mig, jeg holder mig til min flade brystkasse ;-) ha det skønt!

  SvarSlet
 3. Jeg er også fan af Tromborg. Mens jeg havde min egen økoshop brugte jeg mest de produkter jeg selv forhandlede, som Balance Me, John Masters, Nvey, Honeybee Gardens og min favoritmascara fra Mirenesse. Har du prøvet den? Den er genial, holder hele dagen og aftenen, passer perfekt til mine vipper og kan vaskes af med rent vand.

  Nu hvor jeg har solgt min shop, er jeg begyndt at bruge Tromborgs mineralpudder, concealer og overvejer øjenskyggerne ... Og så er jeg stor fan af håndsæben med ginger, uhmmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder også meget af Balance Me og Honeybee Gardens, begge har jeg brugt hele vinteren, rens,olie og håndcreme fra BM og øjencreme, og ekstracreme fra Honeybee. Jeg kender slet ikke den mascara, jeg bruger fast Dr. Hauschkas Volume Mascara, som jeg også er rigtig glad for, og som nemlig også bare kan vaskes af med lidt vand, men jeg elsker at prøve nye ting, og det der er virkelig god reklame, så den vil jeg skynde mig at tjekke ud, tak:) Tromborgs mineralpudder er også en af mine favoritter, den laver den lækreste hud. De har også lavet en lip cure, som er helt vildt skøn, især om vinteren, men jeg bruger den også til natten, og har aldrig mere tørre læber. Og så kan jeg så godt lide emballagen, den er så pæn og ren:)?

   Slet