Søg i denne blog

torsdag den 7. juni 2012

Den perfekte streg...

..a la den skønne Bardot her, ville jeg virkelig gerne ligge. Jeg taler selvfølgelig om en god flydende eyeliner. Efter dagligt at have haft ansigtet plastret ind i makeup i to årtier som model, har jeg egentlig altid været makeup løs, når jeg ikke har været på job, men siden sidste sommer har jeg brugt flydende eyeliner, men det er godt nok svært at finde en rigtig god økologisk én af slagsen-Tror faktisk jeg snart har været gennem hele repertoiret, men jeg har sikkert overset en bunke, så hvis der er nogle af jer der kender en god økologisk flydende eyeliner, der ikke begynder at smuldrer, eller flyder ud efter et par timer, så vil jeg virkelig gerne høre om det:)

17 kommentarer:

 1. Jeg elsker min flydende eyeliner, dog er den ikke øko. Så desværre kan jeg ikke komme med en anbefaling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik'?, Det er en skøn opfindelse:)

   Slet
 2. Jeg har ikke selv prøvet den, men har hørt meget godt om den fra Jane Iredale. Men måske hører den til dem du allerede har testet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener, det var den, jeg oprindeligt startede med, men er faktisk blevet i tvivl. Jeg har ret meget Jane Iredale, så det ville være oplagt, men er som sagt i tvivl, måske jeg kunne gå ind og prøve den i Pure Shop, og se hvordan den holder. Det vil jeg lige tjekke:)

   Slet
 3. Bardot is a stunner.
  Ronnie xo

  SvarSlet
 4. Prov denne her web site: http://www.naturisimo.com/products_brief.cfm?type=Eye%20and%20Brow%20Liner&makeup=1

  De har mange gode producter :-) God weekend x

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet-Den vil jeg straks tjekke:)

   Slet
 5. Nu er jeg godt nok den sidste der skal udtale mig om make-up, men den nærmest ikke eksisterende viden jeg har på det område :D Men ... kender du til www.benecos.dk? Økologisk, billigt og ret godt til de behov jeg har ihvertfald.

  Og forresten så har jeg været klistret til dig blog siden jeg fandt frem til den forleden! Glæder mig til at følge dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)Jeg tjekker benecos, det kender jeg ikke:)

   Slet
 6. Jeg vil gerne vide det, hvis du finder en, der er virkelig god :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok skrive hvis jeg finder en rigtig god én:)

   Slet
 7. Jeg synes også eyeliner er SÅ flot. Men hvordan lægger man en? Det er vildt svært synes jeg..
  Har I nogle gode tips..?.. Ps. Jeg har hørt at den fra Chanel skulle være god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Chanel og YSL er virkelig gode, og jeg ved det er dem, mange af de danske makeup-artister bruger, men jeg vil have dem så rene så muligt, især her tæt på øjet. Jeg eksperimenteret også stadig med at lave den pæneste streg. Nogle dage med tynd streg, andre med lidt tykkere og sving på:)) Men det er svært og jeg bruger mange vatpinde, og har på trods af at jeg har fået lavet dem ofte på jobs, stadig svært ved at finde den der er pænest til mig...

   Slet
 8. Hej Vibeke.
  Kender du Nilens Jords version? Den har jeg lige købt. Den er god. Nem at lægge på og fuldfarvet (flydende). Den holdt helt vildt på min hånd. På øjnene fik jeg lidt den ekstra streg, dog. -Men jeg har også noget tunge lidt tykke øjenlåg. Det mener jeg ikke, at du lider af og så forestiller jeg mig at den er super. Har også fornyligt købt Youngbloods' (alm blyant). Tager gerne begge med arbejde på Bryggen og så kan du låne dem? KH Rikke P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke-Det er så hyggeligt, du følger med her:) Jeg har aldrig prøvet Nilens jords eyeliner. Jeg går ind og tjekker den, tak for tippet:) Kommer I egentlig på Roskilde til sommer?

   Slet
 9. Min er Dr. Hauschka (http://www.dr.hauschka.dk/produkter/makeup/eye-make-up/eyeliner-liquid) i brun.
  Den synes jeg er god ;-)

  SvarSlet