Søg i denne blog

mandag den 4. juni 2012

Gode detox sager.

Jeg bruger Arctic-D Cod Liver Oil året rundt i perioder, men under detox er den en fast del af mit morgenritual. Den er meget ren, har en god citrussmag, og består af 100 % ren lever fra arktisk torsk, med et højt indhold af de essentielle Omega-3 fedtsyrer DHA og EPA, samt et naturlig højt vitamin D. D vitamin bidrager til normalt calciumindhold i blodet, til at øge immunforsvaret, opretholdelse af normale tænder, knogler og god muskelfunktion, og til optimal udnyttelse af calcium og fosfor. Derfor synes jeg, den en ekstra vigtig når man detoxer og gerne vil have kroppen i balance igen. Juicerne er en fast del af detoxen. Det første døgn indtager jeg kun flydende, i form af de hjemmelavede juicer og grøntsagssupper, herefter drikker juice om morgenen og før måltiderne. Æg og spinatretten er i det hele taget en af mine yndlingsretter. Under detox spiser jeg det som regel til frokost, sammen med forskellige grøntsager for at få nogle gode proteiner, som ellers godt kan komme til at mangle i den periode.

3 kommentarer:

 1. Jeg er vild med din siden om sundhed!! Og hele din familie ser bare SÅ sunde ud ;-)
  Vi har prøvet meget de sidste par år at vende hverdagen til at blive en meget sundere familie, så tak for alle dine gode råd ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er simpelthen altid SÅ sød Kira, der er ikke meget jantelov i dig. Rigtig dejlig dag til jer!

   Slet
 2. Hejsa. Har du nogle gode steder at købe Arctic-D Cod Liver Oil, synes den er lidt dyr, så leder efter den billigste:-) Tanja

  SvarSlet