Søg i denne blog
lørdag den 30. juni 2012
Japansk kålsalat!
Denne kålsalat er så lækker at den nærmest smelter på tungen, hvis man kan sige det med kål, der jo faktisk skal tygges en del..men det er i hvert fald blevet en ny yndlingssalat:)INGREDIENSER: 1/2 HVIKÅLSHOVEDE, 1/2 SPIDSKÅLSHOVEDE, OG GODT MED GOMA, SOM ER EN JAPANSK SESAMDRESSING, DER OGSÅ KAN KØBES HERHJEMME.
Man river kålen i fine, tynde strimler på et mandolinjern, hvis man har et sådan, ellers med kniv eller andet rivejern. Herefter blander man de to kåltyper godt, og hælder individuelt, den mængde Goma på, man har lyst til, og det smager som sagt himmelsk.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Yes sir sådan! Kål er bare toppen når det er råt og revet! Goma er Gud, er jo bidt af en gal japaner, i hvert fald en halv! Hvilken globetrotter af en mand du har :-) rigtig god weekend
SvarSletTak. Goma er virkelig lækker, og kan vist nærmest forvandle alt fra kedeligt til lækkert?!
SletDu er ved at blive lidt af en feinsmecker- madblogger, det lyder lækkert! :)
SvarSletVidst ikke helt, men tak-og det ER lækkert!
SletMums! Må straks forbi sticks efter der fantastiske goma dressing!
SvarSlettak for sund inspiration ;-)
Deres misodip er også uundværlig?!
SletRigtig godt tip! Og det gør jo ikke noget, at den er så nem at lave;-)
SvarSletMå man være så fræk at spørge, hvad I spiste sammen med salaten?
Vi spiste den lidt alternativt sammen med misosuppe, og majs..Men den vil helt sikkert være god til fisk også. Alt man ville kunne spise råkost til, er den god til:)
SletDet har jeg skrevet mig bag øret...
SletSpiste den til Laks i går-det var et godt par:)
Slet