Søg i denne blog

mandag den 4. juni 2012

Fødselsdag for klassen.

Vi har holdt fødselsdag for 1. klasse. Viggo har tidligere slet ikke haft lyst, eller kunne overskue at holde fødselsdag for så mange børn, men i år holdt vi fødselsdagen med 2 piger fra klassen, der også har fødselsdag d. 30/5. Det var fedt for børnene at kunne dele fødselsdagen, da det tog presset fra dem, også de to ikke sensitive piger, og det var super rart at være 3 forældrepar. Der var absolut ingen stress, da vi fordelte opgaverne, mændene kunne holde styr på de urolige drenge, og vi kunne lave masser af lege og aktiviteter med børnene. Virkelig et hit! Vi havde lagt farver på bordet, så børnene kunne sidde og tegne, mens de spiste. De fik thai mad, da den ene af fødseldagspigerne kommer fra Thailand. Det var sagen, og det overraskede os at de blev siddende og at alle kunne lide maden. Viggo og Liva, som også havde fødselsdag.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som alle havde en dejlig dag, inkl forældre.
    Jeg havde ondt i maven som barn når der skulle holdes fødselsdag hjemme, det kommer jeg i tanke om nu - måske fordi det var et pres at værelset/hjemmet pludselig rummede 20 børn, nogle mere voldsomme end andre.

    SvarSlet
  2. Præcis-Sådan havde jeg det også-og Viggo med. Men her var presset af og vi lånte til og med et festlokale, så det ikke var nogens værelse/hjem der blev indvaderet!

    SvarSlet