Søg i denne blog

onsdag den 18. april 2012

Yes to!

Jubii-Så er det endelig blevet min tur til at prøve det grønne mærke Yes to, som er det næstbedst sælgende naturlige mærke i USA. Filosofien bag er, at få mange flere til at bruge naturlige produkter, og leve mere i overensstemmelse med naturen. Hvilket jeg synes er det bedste udgangspunkt overhovedet:) Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at bruge dem, og se om de kan leve op til mine forventninger. Yes to-produkterne kommer i de danske butikker fra slutningen af maj.

8 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig! Dem glæder jeg mig også vildt meget til at prøve. Lige siden jeg så dem på beautyspace.dk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så dem også på beautyspace første gang, og siden har jeg kun læst godt om dem, og så var jeg så heldig at kunne skaffe dem lidt før de kom ud.

   Slet
 2. heldige dig! er spændt på en opfølgning - håber det lever op til forventningerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre må jeg sige at shampooen og balsamen er virkelig gode, jeg er faktisk meget overrasket, der skal nemlig meget til at nurse mit skandinaviske klaske hår, og jeg har længe holdt mig til Moroccanoil.

   Slet
  2. Det lyder godt. Fugter ansigtscremen ordentlig?

   Slet
  3. Jeg er ikke nået til ansigtscremen, har nemlig lidt Balance Me sager tilbage, jeg først lige ville tømme, men jeg vender tilbage snarest:)

   Slet
 3. Svar
  1. Det er lavet på økologiske frugter og grøntsager, men selve produktionen er ikke øko, men de er fuldstændig fri for parabener, petroleum, SLS, ftalater-Det er nok for mig, og så arbejder de for et bedre og renere miljø:))))

   Slet