Søg i denne blog

tirsdag den 3. april 2012

Påske-stads!

Viggo havde sin sidste udredningstid med psykologen i dag. Det er spændende at få lov at iagtage deres interaktion, og følge testningen af ham. Vi fik også et par nye redskaber, vi kan bruge i vores hverdag. De var egentlig ikke nye, men godt at få dem opfrisket, så vi kan bruge disse, sammen med de andre vi også bruger. I løbet af en uge vil vi få tilsendt resultatet af alle de tests der er blevet lavet og en evaluering, herefter skal vi til forældresamtale med psykologen. Det bliver meget interessant og vi ser frem til at kunne hjælpe ham endnu bedre.
Jeg er lidt af en sundhedsnørd, når det kommer til nye tendenser indenfor ernæring og sundhed-Det betyder ikke at vi lever fuldstændig asketisk i forhold til sukker og slik, men jeg tænker meget på hvad vi putter i munden, og jeg søger hele tiden ny viden inden for ernæring.

7 kommentarer:

 1. Vi er også glade for Derma-serien. Når du også er det, betragter jeg den som blåstemplet!;)
  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en 'ære' at blive tildelt titlen som cremebøtteekspert...:)

   Slet
 2. Det er struktur der dur' :-)

  Og jeg har næsten helt ondt i maven på jeres vejne. Det må være en planding af nervøsitet, spænding, lettelse, glæde, sorg og mange mange flere følelser, I sidder med lige nu.
  Men hvor bliver det dog rart, når I endelig får en afklaring på søde Viggo. Ingen tvivl om, at I allerede gør så mange af de rigtige ting, men til tider er det også bare rart, at der kommer en diagnostiskudredning. Og måske kan det også hjælpe Viggo med at forstå, hvorfor nogen ting bare er så hårdt for ham. Hvorfor skolen ikke altid lever op til de forventninger han har. Hvorfor sociallivet i skolen er så hårdt.
  Jeg tænker på jer, og sender en masse god energi jeres vej.

  Kæmpe kram
  C

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Han blev allerede diagnosticeret, da han var 3,5, men det er egentlig for tidligt, og ikke sikkert diagnosen holder- at han var særlig sensitiv og intelligent. Du har ret, der flyver mange tanker igennem hovedet i øjeblikket, men mest af alt, er jeg lettet. Vi skal ikke bære hele byrden alene og får bedre redskaber til at hjælpe ham og støtte omkring, det vi gør, og det bliver lettere for omverdenen at hjælpe, og forstå ham. Han er allerede meget bevidst om, at han er anderledes, men det er rigtigt, at en mere nøjagtig 'diagnose' endnu bedre kan hjælpe os med at forklare ham, hvorfor der er noget han ikke så let kan rumme, og hvorfor der er noget han forstår og kan, som hans jævnaldrende ikke kan.

   Slet
 3. Og forresten; giv endelig en tilbagemelding på bogen, når du har læst den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre, håber der er noget spændende at hente..

   Slet
 4. Derma holder :)

  Det lyder godt, at det snart bliver sat et punktum for udredningen, og at der den vej kan komme noget mere fokus på ham og hans behov :)

  SvarSlet