Søg i denne blog

torsdag den 12. april 2012

Ham Viggo der.

Viggo har haft det godt den sidste måneds tid. Egypten gjorde gjorde godt og gav masser af selvtillid, da han legede en masse med de større børn. Dette i kombination med de nye redskaber, vi havde fået af psykologen et par uger forinden, og som vi fik implementeret hurtigt, har medvirket til at skoleugerne også har været gode. Han har lige haft et par følsomme dage, så jeg har skærmet lidt mere end sædvanligt. I aften, puttede jeg de små først, og så har Viggo og jeg siddet og drukket the, hyggesludret, og fået rundet dagen godt af. Nu putter han i sofaen, med fødderne i skødet på mig:)
I går var vi til forældresamtale i klassen, som gik over al forventning. Viggo fik egentlig kun at vide, at han skulle blive bedre til ikke at afbryde og række hånden op..så det var en lettet mor der gik derfra. I dag kom evalueringen fra psykologen, det var en ordentlig moppedreng, og jeg måtte hive både ordbog og nettet til hjælp, men konklusionen var egentlig den samme som hidtil. Viggo er en ekstrem sensitiv dreng med en meget høj begavelse. Nu bliver det så bare rigtig godt at få en forældresamtale med psykologen, hvor vi kan få svar på en masse spørgsmål, og måske lave en foreløbig plan for Viggos videre forløb/fremtid mv.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre! :)
  Og hvor lyder det bare hyggeligt med lidt aftenhygge med den store bandit..
  Smil fra Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik'? Og hvor dejligt med et lille pip fra dig-jeg håber alt er vel, og du bare har travlt og/eller ikke orker at blogge i øjeblikket?

   Slet
 2. Den søde Viggo.

  Hvor er det bare dejligt at høre, at han har haft en super god periode, og at det også afspejler sig i skolen. og ja, hvor mange på hans alder husker det med fingeren hele tiden?! Selv voksne kan komme til at afbryde.

  Hvor er jeg glad for at høre, hvad alle psykologbesøgene har bragt med sig. Som jeg har skrevet tidligere, så har den lille fyr jo fået en lille plads her hos mig.

  Hold op hvor er han bare heldig, at han er havnet hos et par forældre som jer. Forældre, der rent faktisk kan rumme ham og hans behov.
  Hurra for jer og tillykke til Viggo <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød:) At Viggo har haft det godt er rigtig dejligt, og selvom han ikke har en bedste ven i skolen, så det, at han leger rundt, og kommer ind i nogle forskellige lege er helt nyt, og super godt gået, så jeg håber, det her bare lige er et par dårlige dage, og ikke et tilbage skridt, any way bliver det rart med endnu flere redskaber.

   Slet
 3. Dejligt indlæg at læse. Godt at høre at det går den rigtige vej og at I har fået redskaber til at rumme og hjælpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. 'Diagnosen' var egentlig som ventet, og meget i stil med, hvad vi fik at vide da han var 3, men i den alder er det meget usikkert hvad alder og modenhed gør for barnet, og vi havde blandt andet tænkt om der kunne have været noget aspergers. Mht redskaberne, er det også kun nogle få der er nye, men det er rart at blive mindet om vigtigheden i at bruge dem, og vide at de stadig er gode at bruge:)

   Slet
 4. Det er bare rigtig godt. Godt at få en form for afklaring og nogle gode redskaber. Det hjælper også til at forstå den lille (store) dreng, når han ikke er som de andre. God vind fremover (eller hvad man nu siger :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt-og tak for vinden;) Dette sætter nemlig rigtig mange tanker i gang om fremtiden!

   Slet
 5. Jeg har fulgt med og laest alle dine indslag om dit skønne drenge barn Viggo. Det er rart at laese at I hele tiden kommer videre og at der her paa det sidste har vaeret saa mange positive udviklinger. Jeg er sikker paa at hans fremtid med jer som foraeldre er lys og varm. Jeg elsker de aftner hvor der er tid til at slutte dagen rigtig af og at putte i sofaen er bare det bedste. Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle meget søde ord-tak. Ja, de der sofaputte-hyggestunder er bare super dejlige, og vigtige, hvis ikke de bliver for ofte;) Også god weekend til dig.

  SvarSlet
 7. Og man holder bare ikke op med at kæmpe, før det lykkedes, vel?
  Hvor er det dejligt at læse - her mange år efter vi første gang "mødtes", at din søde og kvikke dreng har det godt :-)
  Er det Mr. Kyed, eller fik I en anden?

  SvarSlet