Søg i denne blog

torsdag den 12. april 2012

Gode vaner.

Denne her Philips-fætter er et meget yndet familiemedlem:) Det er ikke den dyreste, bedste, eller mest cool looking slags på markedet, men den opfylder vores behov for dejlig friskpresset juice hver morgen. Efter en periode med et højt sukkerindtag, er jeg i gang med en detoxperiode, hvor en stor del af min ernæring i øjeblikket også kommer gennem juicerne.

6 kommentarer:

 1. Åhhh hvor er det dejligt, at jeg igen er hjemme, og kan følge med i dit liv, jeres dejlige oplevelser, skønne billeder og lækre børn.

  Har sjovt nok tænkt en del på dig og din familie, mens jeg selv har nydt det svenske skiliv.

  Billederne er skønne og emmer af liv, og jeg føler mig igen opdateret på "suppedas" kontoen :-)
  Hvor er det utrolig sjovt, at man kan have det på den måde.

  I øvrigt rigtig sjovt, at du har været med i en artikkel i "Vi forældre" om kønsforskel. Vi var selv med for et par år siden, hvor det handlede om forskel på søskende. Og ja, vores drenge er SÅ forskellige.

  En masse kram og god energi til dig;
  Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev helt bevæget over dine søde ord, men jeg synes, også vi meget hurtigt er faldet i hak, og har fået et helt venskab herinde, og jeg har bestemt også tænkte på jer:) Jeg blev så ked af det på alle drengenes vegne, over at deres mødre hellere ville have haft piger, og kunne simpelthen ikke andet end at sige ja til at være med i artiklen. Det er jo også lidt sjovt-for i visse andre kulturer sidder der vist et par mødre og krydser fingrene for at få drengebørn;)

   Slet
 2. Sådan et par uger har jeg også haft! Jeg skal klart med på sundhedsstien igen når ferien er slut, for der skal også være lidt frihed når jeg holder fri.

  Er juicepresseren mon bøvlet at gøre rent? Det er nemlig den del, der afholder mig fra at investere i sådan en fætter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fanatisme er aldrig godt, men 80/20, og prøve at holde hverdagen sunde er klart mine bestræbelser:) Mht juiceren, så stod vores gemt nede i et skab i 3 år før jeg kom i gang, fordi jeg netop synes den var for besværlig at rengøre-men nu bruger vi den hver morgen, og skyller den blot lige igennem og skrubber det værste stads af og lader den lufttørre og 1-2 gange om ugen ryger den i opvaskeren til en ordentlig rens og det fungere godt og er ikke for besværligt:)

   Slet
 3. Jeg ville for nyligt i gang med selv at presse juice, og lånte en saftcentrifuge af min svigermor. Desværre var juicen fuldstændig udrikkelig, for det med at sortere appelsinskallen fra var altså ikke gået ret godt, så den var bitter - og sikkert også fuld af de sprøjtegifte. Er din bedre, for jeg vil stadig gerne give det et forsøg? Og kan den presse grøntsager, fx. gulerødder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, sikke en dårlig oplevelse. Jeg er super glad for vores fuldstændig standard Philips-fyr. Den er helt ordinær og slet ikke fancy, jeg ved ikke om den stadig er i handlen; jeg købte den for 4-5 år siden. Jeg plukker altid appelsinskallen af, men presser ellers alt andet; æbleskrog, avokado(uden skræl også), spinat, jamen alt. Gulerødderne er den især rigtig god til, og får næsten det hele med. Indimellem får jeg endda brugt det resterende helt tørre frugt og grøntsagskød til brød, kager og tærtebunde, men der er sjældent så meget tilbage:)

   Slet