Søg i denne blog

mandag den 2. april 2012

Alle mine veninder.

Vega rockede løs til Sys Bjerres sang mange gange i søndags, mens det fik mig til at tænke på alle mine dejlige veninder-alle de smukke kvinder i mit liv, der gør det så meget rigere. Da jeg var yngre, havde jeg det klart bedre i drengeselskab end pige, men som tiden er gået, er jeg enten blevet bedre til pigefnidder, eller også har jeg mødt nogle mere cool tøser! Jeg har efterhånden en del piger i mit liv, og venskaber på tværs af aldre, tidszoner, broer, politiske holdninger og meget anderledes baggrunde. Midt i mit meget fyldende børneliv, er det dem der er med til at vække mit indre, og som minder mig om også at huske at dyrke mig selv..Igår aftes havde jeg en sjælden aften ude, med en af de piger-Vi var på Meyers og hyggede med laks og hvidvin, det var meget hyggeligt, givende og en dejlig aften:)

8 kommentarer:

 1. Cool :) Altid dejligt med udeaftener, der indeholder vino med tøserne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt for sjældent, men meget vigtigt.

   Slet
 2. Skønt - det skal man altså huske at prioritere!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, men jeg tog vin med hjem til F og fortsatte 'festen', så jeg har ondt i hovedet idag..

   Slet
 3. Ja sådan har jeg det big time. Har altid haft det sjovest med drengevenner, men nu nyder jeg mine pigeveninder så meget mere. Ikke noget bedre end en aften hvor man kan grine igennem, nyde mad og vin, udvide sin horisont og mærke at livet er andet end børn og familie...for en stund :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis-bare det der med at sidde roligt og nyde maden, er den vildeste luksus-Det er virkelig skørt, som man kan komme til at sætte pris på de små ting, man aldrig har tænkt over..:)

   Slet
 4. Åhhh hvor lyder det dejligt. Og hvor har man i den grad brug for, at der kommer lidt energi på batteriet til tider.

  Jeg havde faktisk også sådan en dag i går; fuld skrue på opladeren hele dagen med en veninde; alt for dyrt i café-penge og alle de dejlige sko, tasker osv, jeg bare lige måtte ha' med hjem. Men det var skønt! Og jeg har IKKE ondt i hovedet i dag ;-)

  Kram C

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejj, det lyder altså også godt, og som om du har fået shoppet godt igennem??-Og hovedpinen, den kunne jeg altså også godt have undværet..men hyggeligt var det jo mens det stod på..

   Slet