Søg i denne blog

søndag den 15. april 2012

Når vejret lige skal trækkes lidt dybere.

Vi har været til familiebrunch med min søster + familie, og bedstefar(min mors kæreste, da hun døde) i Køge. Min mor ville være blevet 63 imorgen, og som regel mødes vi og mindes lidt, på bestemte datoer, og gerne med havudsigt, da min mor er spredt ud i havet. Denne gang blev det i Køge, det var i mellem os og Haslev(hvor bedstefar bor), og der var vand. Det var også her min mor mødte bedstefar første gang, og det var faktisk overraskende hyggeligt, og blev en god dag, trods alt.

12 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder.
  Jeg håber du bevarer stemningen fra i dag når du vågner imorgen! Kender alt for godt de mærkedage, der er svære at komme igennem..
  Klem herfra...

  SvarSlet
 2. Det gør mig ondt, du skulle miste din Mor så tidligt!!

  Det er godt at mindes med familien! Og fødselsdagene er nu bedre at holde i hævd end dødsdagene.

  Jeg har plukket gule anemoner her i weekenden, dem plukkede jeg altid om foråret med min Far....

  SvarSlet
 3. Tanker til dig og din familie på dagen i dag. Dejligt at mindes på hyggelig vis trods alt :)

  SvarSlet
 4. En masse tanker fra mig til dig.
  Billederne giver trods alt en stemning af noget dejligt <3

  SvarSlet
 5. Også tanker herfra.. Det er en alt for tidligt alder at miste sin mor. Køge er en hyggelig by, jeg selv er fra Dalby, tæt på Haslev, så kender Haslev og Køge ganske godt!
  Håber I har haft en dejlig aften

  SvarSlet
 6. Tak, De Damer, I er nogle meget skønne og omsorgsfulde piger, og jeg sætter stor pris på jeres tanker og ord:) Jeg har plugget min blog til bloglovin, som uden videre linkede til min facebook idag, og uha en trafik der kom på siden, indtil jeg fandt ud af det, og fik lukket ned for gamle skolekammerater og korte bekendtskabers nysgerrige øjne. For min lille dagbog her er ikke til dem, men til mig og jer, der modigt deler jeres historier, tips og hverdag med mig, og som tager del på den sødeste, kærligste facon jeg sjældent har oplevet mage. Tak og sov godt <3

  SvarSlet
 7. Sov godt, Vibeke og hav en rigtig god start på den nye uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, i lige måde, og tak for din meget, meget søde mail:)

   Slet
 8. Det ser hyggeligt ud, trods anledningen. Jeg synes det er rart at i mindes hende på den måde. Og hvor er de seje de kommende boyband medlemmer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver mening, og når damen netop ikke ville have et gravsted, vi skulle våge og sørge over, men i havet så vi kunne 'besøge' hende der, er det faktisk en rigtig hyggelig måde at gøre det på:) Jeg synes godt nok også, de ser seje ud de små stjerner;)

   Slet