Søg i denne blog

onsdag den 11. april 2012

Craft it forward

For et godt stykke tid siden, var jeg med i en blogleg, Craft it forward, hos Mette. Jeg modtog det fineste lille rævebillede, og en halskæde som Mette selv havde lavet. Min plan var at sende legen hurtigt videre, men så røg vi ind i sygdom, sygdom og ferie, og jeg havde også lidt svært ved at få nogle af ingredienserne hjem, men nu er jeg endelig klar med min craft it forward, der er endt mere i et selvforkælelses-kit end i decideret håndværk, men alt er hjemmelavet og kræset om. Reglerne er som følgende: De fire første der kommenterer på dette indlæg, modtager en gave fra mig, og sender hver især en retur til mig. Desuden skal I sende legen videre på jeres egen blog. Det eneste krav til gaven, er at den skal være hjemmekreeret og gerne med kærlighed:) Da jeg jo er lidt af en øko dulle, bærer min craft it, præg af dette, og min hjemmelavede gave er: En pose hjemmeblandet økologisk karry ud fra en opskrift, jeg fik for 15 år siden af moderen i en indisk familie, jeg boede ved i Goa. Opskriften har fulgt mig lige siden, og jeg blander jævnligt en ny portion, da jeg elsker karry. Jeg har endvidere lavet et par af mine yndlingshårelastikker, som er lidt 70er inspireret, og som både er søde til store og små. Sidst men ikke mindst, har jeg lavet min yndlings øko vanilje/citrongræs/peppermyntheskrub, den er lidt helseagtig i duften(jeg elsker duften, men er også en værre helsemarie;)), den efterlader altid min hud superblød, eksfolieret og ren. Jeg håber nogen har lyst til at være med, så bare klik ind:)

11 kommentarer:

 1. Kan man få lov at være med, hvis man endnu ikke har en blog, men starter en op med udgangspunkt i denne leg? Btw super fed blog du har, som jeg har fulgt et stykke tid nu, hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Jeg vil meget gerne være med, lyder som en sjov leg, og et lækkert kit du har lavet/Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg har også fulgt din blog længe, og selv tænkt på at starte op, og vil faktisk høre, om jeg også ville kunne være med, hvis jeg begynder at blogge nu? Din craft it lyder super lækker, vildt med en 15 år gammel opskrift fra indien, den ville jeg gerne have hjem i køkkenet:) KH Ellen, aeblepigens@hotmail.com, en fast læser.

  SvarSlet
 4. De Damer-I har godt nok været hurtige på tasterne!) Jeg vil mene, at I alle er kvalificeret til at deltage i legen, og synes da det er et ganske godt udgangspunkt, at starte en blog på, så hvis I sender mig en mail på vibs_lentz@hotmail.com med jeres adresser, så skyder jeg pakkerne afsted:)

  SvarSlet
 5. Her skulle man da vist ha' droppet ferien, for at være med i din lille leg. Dejlige ting!

  Når man nu er blandt "de langsomme", kan man så få den karry opskrift? Også gerne den på skrubben; ja for elsker duften af helse-øko-butik, så ville være skønt at dufte på den måde hele dagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej det her kan ikke måle sig med en ferie:) Du kan desuden nå at være med endnu, da jeg har lavet 4 pakker. Hvis du vil være med, skal du bare sende mig din adresse på min mail(vibs_lentz@hotmail.com), så shipper jeg sagerne afsted:) Og ellers laver jeg et lille indlæg om mine yndlings hjemmelavede sager, som kræver lidt mange forskellige ingredienser, men bliver super gode synes jeg:)

   Slet
 6. Ej for dælen, så blev jeg hende den langsomme som er ved at dø for at smage din karry og prøve din scrub som jeg sikkert ville elske! Er det opskrifter som kan lokkes ud af dig, om end så bare på mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit gode indlæg om deo´en, jeg går igang igen med homemade deo:) Jeg laver et indlæg om karryen og skrubben en af dagene. Rati som lærte mig at lave karryen, ville sikkert være blevet glad for, at opskriften fik et rigt liv på dansk jord:)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig til.
   - Så lidt, nogen gange skal der ikke så meget til for at gøre en lidt større forskel, og jeg håber mange vil give sig i kast med en hjemmelavet deo :)

   Slet
 7. Jeg var heller ikke hurtig nok ;-) Jeg ser frem til opskriften paa karryen, herhjemme elsker vi karry retter!

  SvarSlet
 8. Jeg ligger karryen op i næste uge, jeg er også helt tosset med karry, og kan bruge det i hvad som helst:)

  SvarSlet