Søg i denne blog

mandag den 16. april 2012

Kan ikke leve uden.

Endnu et lille dullepip fra mig! Dr.Hauschkas Body Silk er lavet af silkepulver og planteekstrakter af salvie, gentian og ege bark. Det er egentlig en kropspudder, men kan også bruges som deodorant, til ansigtet, til babypleje, røde numser, og til håret. Det er som hårpudder, jeg bruger den mest. Jeg synes den er, den bedste på markedet, og så er den tilmed naturlig og uden grimme sager, og giver det flotteste, fyldige hår:)

8 kommentarer:

 1. Hmm - den kender jeg ikke.. hvad bruger man den egentlig til, når man ikke bruger den til tørshampoo? Kropspudder? Det er ikke noget jeg kender til overhovedet.. Kh C

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger den mest dagen efter jeg har været i bad, hvor mit hår allerede klasker og kan fedte lidt, så drysser jeg et tyndt lag i håret, kører det rundt med fingrene og ryster håret, så får det super lækkert fylde, og lysner mit hår en anelse mere. Hvis jeg skal ud, putter jeg det også i helt nyvasket, tørt hår. Jeg bruger den også i perioder som deo, da jeg har droppet antiperspiranterne, som får mine kirtler til at gå amok, og så tror jeg i det hele taget det er meget, meget usundt for kroppen ikke at kunne udskille sveden. Hvis man bruger den som kropspudder, sørger den får en naturlige hudflora, og kan sågar dulme sensitiv hud. Jeg har brugt den på babynumserne, når de begyndte at rødme, det var den også god til. Hvis man har tendens til fedtet hud, er den også god i T-zonen. Så den er altså lidt af en all-over sag og jeg har den altid med rundt:)

   Slet
 2. Svar
  1. Den er virkelig god-jo mest til mellemblond og blond hår, da den har et lidt hvidt skær.

   Slet
 3. tak for tippet! Den må jeg prøve, har prøvet flere hårpudder og synes godt nok de gør mit hår meget stift, men måske denne er et bedre valg!?

  SvarSlet
  Svar
  1. En del tørshampooer gør nemlig håret stift, og unaturligt, hvor denne gør det blødt og naturligt, men løfter og lysner lidt, og så er de fleste altså også smækfyldte med kemi, hvor alt i denne er helt naturligt:)

   Slet
 4. Hejsa :) Den må jeg prøve! Har du evt. et link til hvor man kan købe den til en go´ pris? Kh Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, desværre, men jeg køber den enten i Matas, Magasin eller hos Pure shop, som alle indimellem kører udsalg på Dr. Hauschka, og så plejer jeg at slå til:)

   Slet