Søg i denne blog

mandag den 30. april 2012

Hugo.

Jeg så den mest fantastiske og magiske film i går; 'Hugo'af Martin Scorsese.

6 kommentarer:

 1. Jeg har tænkt på noget. Nu ser jeg jo dig som lidt en haj indenfor hudpleje og sådan og jeg skal prøve noget nyt. Jeg bruger REN lige nu, men synes bare ikke det er godt nok. Er dog glad for at det er uden alt muligt kemi og sådan. Har før brugt DERMALOGICA. Har ret tør hud. Kna du mpn anbefale noget godt????

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød:)) Hvad med Balance Me? Det er simpel, effektiv, lækker, og 100% ren hudpleje. Jeg er rigtig glad for deres Cleanse and smooth face balm, som er en oliebaserede balsam med dobbelt rensende og udglattende effekt, som styrker hudens naturlige udstråling. Med havregryn, arktisk multebær fuld af antioxidanter, mild romansk kamille og opkvikkende rød mandarin, som fjerner al snavs og makeup fra huden og efterlader den blød, strålende og ren. Den blidt slibende havregryn fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelsen. Shea- og kokossmør, blødgørende hybenrose, kamelia, kukuinødolie og jomfruolivenolie proppet med æteriske fedtsyrer, vitaminer og lipider lægger et velgørende og styrkende lag på huden, som er godt for både den unge og mere modne hud. Det blev en lidt lang smøre, men den er virkelig genial. Det var den første rens, jeg prøvede der var olieret, og med min sarte hud, var jeg nervøs for om den ville blive super fedtet af at rense med olie...Men det virker, den passer virkelig godt på huden og selv gennem amning, graviditet og andre hormonforstyrrelse, har min hud været lækker!)) Efter rensen, bruger jeg radiance oil, som også er en helt fantastisk lækker olie, der suger ind, og efterlader huden blød, lækker og fugtet. Og du behøver ikke at bruger noget andet:)

   Slet
  2. Tusind tak for info :) Det lyder super lækkert. Jeg må straks prøve det :)

   Slet
  3. Så lidt, jeg er sikker på du vil elske den, og så synes jeg det er så lækkert at det er et enkelt program, og ikke 3-5 ting man skal igennem om morgenen og aftenen, det orker jeg slet ikke?

   Slet
 2. Aj - den vil jeg simpelthen så gerne se og nu glæder jeg mig endnu mere!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er helt fantastisk smuk.

   Slet