Søg i denne blog

søndag den 15. april 2012

Loppe-shoppe.

Jeg stod tidligt op igår, proppede ungerne ind i bilen og drog sydpå til et årligt loppe-event, jeg havde glædet mig til længe. Planen var egentlig at kigge efter møbler til Fejø, men vi nåede først ind 5 minutter efter dørene var blevet åbnet, og der var alle de gode borde, stole og skabe snuppet, så jeg satsede på småting istedet. Det viste sig at være en rigtig god idé. Vi har haft Sonja-stellet, de sidste 11 år. Jeg elsker det stel, men med 3 unger, ryger der jævnligt en tallerken, og Sonja er de sidste par år blevet meget populært, og sværere at finde, desuden er priserne steget vanvittigt, så derfor havde jeg besluttet mig for at begynde, at mixe med Sonjas søstre og brødre. Jeg fandt et helt valdemar-stel inkl. skåle, og kander, så nu kommer bror og søster på bordet sammen! Vi fandt også nogle fine norske tallerkner, og lidt Sonja der røg med i købet. Desuden fandt jeg smukke franske glas, en skøn lampe, et sjovt maleri, en cykel til Viggo, masser af gamle børnebøger, Anders And blade, og et væld af legetøj...alt dette for under 400 kr.! Det var en dejlig dag ude i loppelandet, og der var masser af skønne mennesker at kigge på;)

2 kommentarer:

  1. Hahahahahahahahahaha.... Kan slet ikke forstå, hvordan I har haft tid til at finde ting, for de her mennesker er da alt for skønne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også virkelig svært. F jagtede en skør dame med gasmaske på, for at få et billede, men han kunne ikke få det rigtigt i kassen, det var et skønt cirkus:)

      Slet