Søg i denne blog

fredag den 20. april 2012

Det er fredag, men..

..det føles som mandag, mit hovede er fuld af tanker, jeg har svært ved at gribe og holde fast i. Det har været en hård uge, med 3 syge børn, og Viggo der bliver mere sensitiv når han er syg. Viggo er heldigvis blevet frisk igen, så nu mangler der bare to, og den lange tur med klapvognen, som jeg havde stoppet de to mindste i, til og fra skolen gjorde underværker idag. God weekend.

7 kommentarer:

 1. Kender det godt det der!!
  Måske bliver din fredag et hak bedre når du har tjekket denne blog: sofielegarth.blogspot.com ? ;) god fredag!

  SvarSlet
 2. Ihh, min fredag blev da lige meget bedre;)

  SvarSlet
 3. Ahhh sikke en uge. Godt at der er bedring paa vej! Jeg blev selv ringet op fra skolen i dag, Ophelia havde ondt i øret... Hun har vaeret on/off hele ugen! Lad os haabe paa bedre uger med friske børn og foraars vejr. Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh syge børn, jeg kender det. Det er bare det værste. !

   Slet
  2. En kan man klare for et par dage, men når alle 3 ligger sig over længere tid, bliver man helt vanvittig til sidst. Heldigvis har de det bedre nu:)

   Slet
 4. Ser jo heldigvis ud som om, at der er kommet bedring i løbet af weekenden, men nøj hvor jeg dog føler med dig. Kan kun forestille mig, at det må være noget af en mundfuld.

  Sorry jeg ikke har fået svaret på din mail. Kan pga alt det med computeren kun tjekke mail via min tlf, og det er ingen hemmelighed, at jeg så ofte glemmer det, og udsætter at svar fordi det er så besværligt.
  Jeg svarer lige om lidt ;-)

  Kram

  SvarSlet