Søg i denne blog

tirsdag den 13. marts 2012

Ugen er startet godt..

..vejret spiller en stor rolle, man kan ikke andet end at blive glad over den smilende sol, selvom Vincent ligger med den onde flue, som Viggo tog med hjem i sidste uge. Det plejer gerne at være sådan, at når denne samsovende familie får en virus ind af døren forlader den første hjemmet, når alle dominobrikkerne er væltet, men jeg håber at Vega og jeg går fri denne gang..så jeg klør på med Echinaceaen, juicerne, ingefæren, C-vitaminerne og gurkemejen, og håber og krydser for, at den ikke får krammet på resten af os..
De skønne huse fra -sort slips, hvidt slips-
Skønne morgen pandekager, bagt på resterne af de brune gurkemejeris fra igår tilsat lidt rismel, rugmel, rismælk, æg, mer' gurkemeje, jo,jo..kanel, og lidt agavesirup-God morgen proteinbombe.
Vandhunde.
Vores elskede gamle skydebanelegeplads blev indtaget for første gang i år.
Og der blev klatret løs, Vincent høj på panodil..

8 kommentarer:

 1. Jeg har skrevet det før, men må skrive det igen. Jeg elsker at læse din blog, og bliver altid meget inspireret, jeg synes det lyder som en meget spændende familie. Jeg har selv overvejet længe at starte en blog, da jeg er storlæser af en del blogs efterhånden, men jeg er selv meget privat og ved ikke om jeg ville kunne finde ud af at skrive om mit eget liv, eller turde fremvise egne projekter, men tak fordi jeg må følge din. Kærlig hilsen Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op en sød besked, tak. Hvis man er ærlig og skriver om det der fylder, i dagbogsform fx. tanker,interesser; kreativitet, rejser, mad, dyr, børn osv. så kommer det meget nemt. Jeg har ikke fortalt om min blog til min omgangskreds, så jeg føler det er helt min egen, og alligevel en vis anonymitet, og vigtigst af alt skriv for din egen skyld, ikke for andres:) Held og lykke vis du starter.

   Slet
 2. Solen gør utrolig meget for humøret og energien. Jeg elsker denne tid.

  Og så tror jeg i øvrigt på, at familiens hunkøn sniger sig uden om mande-influenzaen.

  God energi jeres vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så ret-og jeg håber din feeling mht hunkønnet holder;) Tak.

   Slet
 3. Åh, god bedring til alle sammen. Jeg er sluppet udenom denne gang (7-9-13), så det kan lade sig gøre :) Og god ferie når i kommer så langt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Jeg håber, håber, håber vi slipper:)

   Slet
 4. Åhh ja - blev lige gjort opmærksom på en fin hverdags-familie- blog jeg bare måtte læse med på.. tak Lis (kludeskab) - elsker den der direktehed om familielivet.. Tak herfra..
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det meget sødt sagt, tak. Må da lige kigge fordi dig også:)

   Slet