Søg i denne blog

tirsdag den 27. marts 2012

Halløj på badehotellet.

Vega og fætter Viitus på vej hjem med metroen fra lufthavnen. Vega fik selvfølgelig mavehejs natten til vi skulle rejse, og vi løb i returfart mellem badeværelset og sengen med hende, og i lufthavnen var det bare med at holde tungen lige i munden i forhold til toiletbesøg og alt det andet der skal ordnes inden boarding..og jeg fangede da også en fed egyptisk baktusse, og måtte have læge, drop, penicillin og et utal af ukendte egyptiske præparater, men når det er sagt, så har vi haft en fantastisk tur. Vi var ca. 20 mennesker afsted sammen, heriblandt 4 børn udover vores egne. Drengene fik sågar deres første frisørklip i selveste Egypten, dog af dansk makeup artist og de er blevet så lækre! Da vi landede i kastrup igen blev vi modtaget af farmor og fætrene Viitus, Villads og Villum, som havde lavet flag og friskbagte quinoaboller, frugt og guf med, kunne man ønske bedre?

9 kommentarer:

 1. Wow lyder som en skøn tur og en meget fin velkomst i lufthavnen...;) Håber at i er oven på igen...sikke noget med alt det mave halløj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt nok hyggeligt at blive hentet i lufthavnen:))

   Slet
 2. Det lyder som en super tur. Jeg er helt misundelig :) Selv vejret har været fint her hjemme. Velkommen hjem. Håber der er bugt med alle baktusserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sygeplejerske er det altid lidt et studie, at undersøge de udenlandske sundhedssystemer, så hvad pokker...;)

   Slet
 3. Årh hvor lyder det altså bare dejligt! og skønt vejr i tilmed kommer hjem til ;) Lyder knapt så rart med sygdom og bakterier, men lader til at alt det skønne har overskygget det! Misundelse herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Egypten og Emiraterne kan virkelig anbefales med børn, skønt klima, mad og befolkning:)

   Slet
 4. Velkommen hjem!
  Det lyder som en rigtig dejlig ferie! Hvilket alle dine billeder vist også bekræfter ;o)
  Men sådan en ferie baktusse lyder nu ikke ret sjov...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Den fantastiske effektive læge afhjalp heldigvis ret hurtigt problemet, og egentlig rart at vide at systemet fungerer dernede:)

   Slet
 5. Dejligt med saadan en ferie hvor der er tid til at give den naerhed man sommetider ikke faar naaet i hverdagens trumme rum. Haaber at du er paa toppen igen efter de udlandske baktusser. Billederne er skonne, man faar lyst til at tage det naeste fly syd paa :-)

  SvarSlet