Søg i denne blog

fredag den 9. marts 2012

Mit kvarter.


Det tager 10 minutter at gå herfra til Rådhuspladsen, der er 200 m til vandet, der er en vej mellem os og fælleden, der byder på heste, vandløb og rå natur. Jeg er vild med at være 'familien på bryggen', og jeg er tilmed ved at have vænnet mig til at støde ind i Linses enorme bryster på min daglige ture rundt i det lokale:)

9 kommentarer:

 1. TOP; pas på hun ikke vælter dig :-)

  Men ja, Bryggen er tæt på alt.
  Der er en skøn blanding af mange ting, og man kan blive helt afhængig af sit nærmiljø. Men forestiller mig, du må ha' haft det på samme måde, på skønne Vesterbro <3
  Bor selv tætter på Amager Strandpark, men stadig tæt på Bryggen. Og arbejder 2 minutter fra Bryggen, så får lov at nyde dit kvarter dagligt.

  SvarSlet
 2. Vesterbro vil altid være i mit hjerte, Viggo går heldigvis i skole der, så vi har stadig vores daglige gang der. Men Vincents astma er forsvundet efter vi er flyttet, og jeg savner ikke sprøjterne i vores gård!) Og så er jeg jo ved at finde ud af at amager også har mange spændende områder, genbrugsbutikker, cafeer og liv, slet ikke dårligt?! Har du tips til nogle yndlings amager must-see og shopping? God weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, kommer lige til at blande mig her.. Jeg er jo også en Amager tøs;)
   3 gode cafeer: Kystens perle ved den gamle kastrup havn. Café Ingolf på ingolfs allé og Madmanifesten, som er rigtig god med børn.
   Børnetøj; Gavin på Holmbladsgade og tingeltangel hos Forvandlingskuglen overfor.
   Super gode "alm" genbrugsbutikker, (bla på hørhusvej ved siden af politistationen) men er helt solgt i "Affär" ved Sundbyvester Plads og "Vintage Fashion", samme område.
   Og jeg kunne blive ved! Du kan tage mig væk fra Amager, men du kan aldrig tage Amager væk fra mig!!! Ha ha.. ;)

   Slet
  2. Sejt, Sidsel, sikke nogle gode tips. Har allerede forelsket mig i forvandlingskuglen og affær, men de andre kender jeg ikke:) Af en eller anden grund er det tit sådan, at vi holder os til de spisesteder vi kender, og er trygge ved, så vi bliver ved med at søge mod vesterbro, og det er jo rigtig fjollet, men nu kan vi gå efter noget nyt, tak:)

   Slet
 3. Hej Vibeke, nu prøver jeg lige at lægge en kommentar her hos dig for at teste, men jeg kan allerede nu se, at den eneste forskel fra før er, at kommentarer nu skal godkendes af blogforfatter, før de offentliggøres.
  Efter en tur i min egen blogs maskinrum er her en lynguide:
  1)Vælg 'indstillinger' --> 2)vælg 'indlæg og kommentarer' --> 3)vælg 'indlejret' ved det punkt, der hedder 'kommentar om placering'. Det hedder sikkert noget andet på engelsk som jeg kan se du kører med. Men når du først har fundet punkt 1) og punk 2), så er det den allerførste mulighed for indstillinger af kommentarerne du skal have fat i. Hvis det stadig driller, så giv et kald på 31480272.

  Og pas på Linses kanoner;)

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Stor tak for hjælpen, er så glad nu. Jeg kørte simpelthen med det gamle system, så uanset hvor meget jeg ledte og kæmpede var der bare ikke noget der hed kommentarer og indlæg, men da jeg fik opdateret bloggen, kørte det, jubii, så nu skulle det være på plads:)

   Slet
  2. Yay, hvor herligt! Jeg garanterer, at der kommer mere pingpong på bloggen, når man kan følge med i kommentarsporet. Det er meget sjovere for både blogforfatter og læser. Og så fik du opdateret til den nye (og langt mere overskuelige) grænseflade. Jamen, så kan du jo snildt smække benene op for resten af weekenden:))

   KRAM

   Slet
 4. Sikken en dejlig "ode" til dit hood. Rigtig skøn læsning.

  Tror jeg vil lade mig inspirere til snart at skrive lidt om mit eget lokalområde.....

  SvarSlet
 5. Tak, det var bare nogle snaps jeg skød på vej igennem amagerfælled igår, der er simpelthen så smukt. Bliv endelig inspireret, jeg vil da gerne se dit hood!)

  SvarSlet