Søg i denne blog

fredag den 30. marts 2012

Påskeferie.

De fine æg fætrene havde lavet til os, som vi fik da de hentede os i lufthavnen.
Mine yndlings badesager.
Vi skal have den sidste psykologtid med Viggo, og ellers have nærhedstid i København og på Fejø.

10 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt og hyggeligt. Går det mon fremad med Viggo?! Godt i fik en snak på skolen. Jeg har ikke helt ferie nu, men efter lidt weekend arbejde og mandags arbejde, er der dømt ferie. Dejligt. Rigtig god ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Det går lidt i bølger med Viggo, men han er stadig oftest en noget trykket dreng efter skole, men jeg er meget spændt på psykolog-evalueringen, for det kommer også til at betyde meget for vores fremadrettede valg for Viggo, men jeg kan mærke at forældremødet dog har lettet lidt på min bekymring. Rigtig god ferie til dig, når du når til det:)

   Slet
 2. Rigtig god ferie til jer alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du har vel også ferie, så lige over:)

   Slet
  2. Ja, jeg er så heldig, at jeg også har ferie nu. Stik mod mine principper, kommer drengene dog i børnehave mandag og tirsdag. Mandag skal jeg hygge og spise brunch med en veninde, tirsdag købe ind og gøre klar til skiferien. Tænker, det er lidt sjovere at være i børnehave, og så blive hentet tidligt. Onsdag skal vi så hygge, lave gækkebreve og NYDE, at ferien er begyndt...og så afsted på skiferie, når drengene skal "i seng".

   Slet
  3. Uh, det lyder som en rigtig god ferie. Både mor og familietid, plus skiferie. Hav en super dejlig tur:)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, vi tog allerede hul på det i dag og det er startet godt må jeg sige:)

   Slet
 4. Den er virkelig god-Der er mange shampooer der irriterer min hovedbund, men når jeg bruger M. oil får hovedbunden virkelig ro, håret bliver samtidigt super blødt, og i vinters havde jeg ikke problemer med elektrisk hår, som jeg plejer.

  SvarSlet