Søg i denne blog

torsdag den 15. marts 2012

Dejligheder.

Idag kom pakkeposten forbi med disse skønne theer fra Kusmi, som jeg havde vundet på Anettes skønne side beautyspace. Anette har en kæmpe viden, hvad angår alt det lækre skønhedsgrej, og hun kommer hele tiden med nye informationer og tips.
Igår da jeg kørte Viggo til og fra spejder, var der mørkeblå stjerneklar himmel, luften duftede af forår, og Viggo snakkede og sang i en strøm både ud og hjem.
Ham her grimrianen, holder vi meget af herhjemme, det er en aloe vera min mor fik af min farmor. Siden min mor døde, har bedstefar plejet og passet den. Han har meget grønne fingre, for den har udviklet sig helt vildt og fået en masse nye skud, som jeg har fået nogle af, og de har vokset sig store og krogede, og skudt en masse nye skud. Vi bruger den til alt; brandsår, udslæt, småsår, efter barbering, røde plamager og hævelser, og han er altså en fantastisk fætter, og sambo:) Til gengæld er den influenza-fætter vi har fået inde døre, en værre karl-Han har endnu ikke fået bugt med tøserne i huset, men hankønnet er total underdrejet og energiforladte...Jeg har også måtte sætte craft it forwarden lidt på standby. Den skal nok se dagens lys, men det må vente til efter ferien, for jeg har endnu ikke pakket så meget som en bikini, og ferien er lige rundt om hjørnet.

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare hyggeligt Jeres tur til og fra spejder :) Og aloe veraen, man fristes næsten til at sige at din mor stadig pusler om Jer igennem planten, uden forhåbentlig at lyde helt Moses Hansen-agtig..!
  God dag til dig og dine :)

  SvarSlet
 2. Ingen Moses Hansen associationer her:) Jeg tror du har helt ret, og føler også min farmors liv i den<3

  SvarSlet
 3. Godt, der ingen Moses var til stede ;)
  Har lige set du er sygeplejerske :) Det er jeg også,
  du har sikkert gået på Rigshospitalet eller diakonissen?? Jeg gik på Herlev, Åhh et nederen sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, var det virkelig så dårligt...Ja, jeg gik på Riget, det var overraskende godt..Hvor er du nu?

   Slet
  2. Jeg tror bare Herlev står i depressionens tegn hos mig, der er virkelig ikke særlig hyggeligt ved hospitalet, hvor skolen lå!
   Jeg arbejder på noget så dansk som et plejehjem i sydhavnen! Kun dagvagter, hver 3. weekend og bedre løn, så det kunne ikke være bedre :) hvad med dig?

   Slet
 4. Plejehjem i sydhavnen lyder rigtig nok meget traditionelt dansk, men på den gode måde. Man har så mange forestillinger i starten om alt det spændende og fyldestgørende man skal lave som sygeplejerske, men så får man børn og blir realist, og går efter gode arbejdstider, -forhold og ressourcer, som man finder ud af er mindst lige så vigtigt? Jeg sagde mit sygeplejerskejob op i november forrige år, da jeg ikke kunne få forlænget min barsel og heller ikke kunne komme tilbage til de samme vilkår, jeg havde før barslen, vi havde også fået ny ledelse mens jeg havde været væk, og der var slet ikke de samme ressourcer, så jeg er hjemme med de to mindste, kun afbrudt af et par enkle modeljobs. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv/børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fornuftigt, hvis vi kunne få det til at hænge sammen herhjemme med mig som hjemmegående, ville vi også det. Men min mand er forsker på Universitet og han tjener en smule mere end mig. Så jeg jobber :)
   Jeg holder (krea)blogtræf sammen med Camilla fra Celinas verden på nørrebro d. 21 april, hvis det frister :) Du kan læse mere om det på min blog i computerversion ude i højre side.
   Rigtig god ferie.
   Kh Chanette

   Slet