Søg i denne blog

tirsdag den 31. juli 2012

Hjemme igen-for en kort bemærkning.

Vi har haft en fantastisk dejlig ferie. Efter Roskilde havde Viggo nogle lidt svære dage, og vi blev igen opmærksomme på vigtigheden i ro og rammer for ham, så Cirkus Summarum, Sverige og Tyskland blev strøget fra ferielisten. Istedet besluttede vi os for at køre direkte til Fejø, og en ferie med fuldstændig ro og nærhed. Vi fik plukket og drukket en masse ribs, fejret søde Vims, som blev 5, fisket, skudt efter dåser, haft besøg af venner og været på masser af visitter. Vi har leget, læst og bygget. Talt, tænkt og fået lavet lidt mere på huset. De fleste af jer, har set en del af billederne på instagram, men her kommer altså alligevel lidt igen:). Vi er vel hjemme og har haft et par dage med praktiske gøremål og biftur. Midt i modeugen, som altid er et helvede for os, har jeg besluttet mig for at ungerne og jeg igen tager tilbage på øen, for endnu en uges ferie inden skole og børnehaveopstart.

13 kommentarer:

 1. Dejligt med en gang billedspam i størrer format!
  Hvor HYGGELIGT at i tager til fejø mens din mand passer fashion ugen... Vi afventer om K skal lave billeder for en kunde under modehalløjet ellers drøner vi afsted til ebeltoft...Håber at han kan komme med os, for vi har indtil videre kun været herhjemme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, modeugen er ikke min kop the..så er det dejligt vi har et hide away:) Det ser nu ellers ud til at I har fået hygget jer i ferien alligevel, hjemme eller ej, men Ebeltoft lyder også godt.

   Slet
 2. Velkommen hjem igen - også selv om det er for en kort bemærkning. Kommer helt i feriestemning, når jeg ser dine billeder og så bliver jeg helt glad over, at jeg faktisk ikke er den eneste, der propper mine drenge i ens tøj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hadede selv når min mor gjorde, og nu kan jeg slet ikke lade vær-jeg synes de ser så søde og harmoniske ud sådan.....:)

   Slet
 3. Dejlige billeder - ferie er godt ! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ferie er skønt, og burde vare meget længre!

   Slet
 4. Ser så rart og harmonisk ud. God ide m en ekstra ferie uge! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke. Jeg håber også I har haft en del ferie, og at det går godt med mavsen?

   Slet
 5. Så fine, stemningsfulde billeder!

  Er især vild med billedet, hvor børnene sover, og hvor de sidder på trappestenen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, rolige sovende børn, er nu skønt!!

   Slet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Og lækkert vejr i har haft. Velkommen tilbage og god tur når i ska afsted igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi var meget heldige med vejret, og luge nu glæder jeg mig bare til at komme tilbage igen..

   Slet
 7. Smukke fotos! Det ser ud til at have været den skønneste ferie. Du har en helt speciel evne til at fange stemningen med dine billeder. Jeg føler ihvertfald næsten at jeg kan høre glade børnestemmer, dufte de nybagte boller og smage ribsene! Altid et kig værd! :)

  SvarSlet