Søg i denne blog

mandag den 2. juli 2012

I den sidste uge..

..har vi igen været alene.
Pga det lidt skiftende vejr er vi gået i kreastemninng igen, og har både lavet projekter a la Shane, perleplader og en ny omgang af vores hjemmelavede modellervoks.
Når solen har skinnet, har vi besøgt nye og gamle legepladser, og været i gården, som vi egentlig ikke har fået brugt så meget, og derfor heller ikke rigtig lært de andre børn så godt at kende endnu. Vi har også haft besøg fra Jylland, og børnenes fætter Malthe havde fødselsdag, hvor vi tog på cafe og legeplads på dagen, det var et børnehit, og i går hjem til Malthe og mer' fejring:) Vi har også været på tur med havnebussen, noget børnene har ønsket, siden vi flyttede hertil, og hver morgen kører forbi den. Vi sejlede til Nordre Toldbod, hvor vi gik på legeplads, så den lille havfrue, gik forbi den vilde sandslotskonkurrence, fik en is og traskede gennem byen hjem, en rigtig dejlig dag, med skøn solskin.
Som prikken over i'et tabte Viggo i dag, sin venstre øvre fortand, som har været såååååååå længe undervejs og kun er nr. 3 tabte tand, så nu må vi se om tandfeen ligger vejen forbi i nat??

10 kommentarer:

 1. Så stort med den tabte tand. Gustav er også på sin 3. tabte tand. Her er der dog ingen tandfe. Det er ikke noget for Gustav, for så skal man jo af med sin tand. Vi kommer dem i stedet i en lille bitte skattekiste og kikker til dem med jævne mellemrum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tandfeen er meget mild her, hun kigger kun til tanden og ligger en mønt..:)

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud. Ja vejret er lidt skizo for tiden, så det er lidt svært at ligge alt for mange planer. Hvor vildt med den tabte tand. Sejt billede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, jeg glæder mig til, ved at komme ned på øen, for der står dørene bare åbne og så betyder det ikke så meget om solen skinner eller det regner:)

   Slet
 3. Dejlige billeder af smukke børn - vejret driller lidt, så er det godt at kunne diske op med lidt krea indendøre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-det er rigtigt selvom, jeg mest synes det burde være en hyggelig efterårsting..

   Slet
 4. Tillykke med den tabte tand:-) Det er da en vigtig begivenhed! Frederikke glæder sig også meget til at få en rokketand, for så er man jo stor og går i skole...

  Og hvor lyder det hyggeligt med en tur med havnebussen - jeg tænker også på det, hver gang vi går forbi den:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Viggos har bare været lidt længe undervejs, og F mangler et par af sine blivende tænder, så vi begyndte at blive nervøse for om de overhovedet kom..:) Det kan virkelig anbefales, synes faktisk det var bedre end kanalrundfart, som godt kan blive en lidt kedsommelig affære for de små.

   Slet
 5. Hvor er det en fin blog du har, og tillykke med tanden:-)

  SvarSlet