Søg i denne blog

mandag den 9. juli 2012

Roskilde festival 2012.

Vi havde nogle gode og lange dage på Roskilde. Jeg har prøvet festivalen på mange måder. Startede de første år med at ligge på campingområdet, så havde jeg en årrække i Tuborgs camp-som jo nærmest havde deres egen festival i festivalen. De sidste år jeg overnattede dernede var på slagteriskolen, som blev omdannet til et slags festivalhotel, og i alle årene med børnene er jeg kørt frem og tilbage. Alle ungerne er rigtige festivalbørn og hyggede sig enormt, dog kunne Viggo ikke rumme mere da vi nåede til søndag, så den blev lidt kort, og i går måtte han skærmes en del, for at komme tilbage på ret køl igen. Nu rykker vi til Fejø for de næste 3 uger. Vi har ikke internetforbindelse dernede, så det bliver nok mest til instagram, så rigtig god sommer, vi ses til august:)

26 kommentarer:

 1. Fedt, hvor er det fantastisk at se at man kan hygge sig som en familie på Roskilde også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ungerne synes det er ligeså godt som at komme i Tivoli..

   Slet
 2. Det ser ud som om, I har haft en helt fantastisk tur! Og dejligt, at Viggo kunne rumme det så længe. Det er godt gået af ham:-)

  God tur til Fejø.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bliver så imponerede over ham hvert år, men det hjælper også en del, at vi kan trække ind i mediebyens Tuborgbar og få lidt ro på når det bliver for intenst.

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Ej hvilken stemning, og dejligt ungerne nød det i fulde drag. Så håber jeg I får en fantastisk ferie og det hele bare topper med solskin, hygge og dejlige ferie minder, rigtig god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Åh, nu håber jeg bare også vi får solen lidt at se nede på øen, men ellers må vi bare kreahygge, spille spil, bage og gå dejlige ture-og være sammen! Rigtig god ferie til jer også:)

   Slet
 4. Fantastiske billeder! God tur til Fejø

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at se, at det kan lade sig gøre at holde fast i festivalen, når familien ikke længere kun består af 2. Hav en dejlig ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Det er selvfølgelig en noget anden festival, men jeg vil helst ikke undvære;)

   Slet
 6. Har fulgt godt med på instagram og ser bare så lækkert ud! Kunne være jeg skulle gøre min debut på Roskilde og have Aya med. Men tror nu mere at Skanderborg mere er mig.. Men mon vi efterhånden skulle tage og hoppe ud i det festival... Hmm..

  Rigtig god ferie, det lyder super lækkert med 3 uger væk fra hverdagens stress og jag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret betyder selvfølgelig en del, for det skal ikke være nogen hemmelighed at de år det har tisset ned, har vi været der langt mindre, men vi oplever at den glade stemning der er på festivaler, musikken, alle events'ne, og at være under åben himmel, er noget i hvert fald vores børn, og børn generelt, vil jeg tro, synes er mægtigt fedt?!

   Slet
 7. Dejlige billeder fra roskilde, og rigtig god tur til fejø. Vil rigtig gerne følge dig på instagram, hvad hedder du? Ellers find mig: kathrinempedersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja, det er hyggeligt med instagram-det ser også ud til at I har haft en god ferie?

   Slet
 8. Skønne skønne billeder!

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Familiehygge på den moderne måde :-) har også fulgt dig på indtagram og fulgt med løbende. Jeg hedder dkroemmelbein

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) For os kan familielivet vidst ikke være på nogen anden måde?!:)

   Slet
 10. Rigtig god ferie til dig og din familie :-) Glaeder mig til at se billeder paa Instagram fra Fejø ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det ser også ud til I har haft en dejlig ferie?:)

   Slet
 11. Hold nu op, hvor er det nogle skønne fotos fra Roskilde. Åh, hvor ville jeg ønske jeg var ligeså modig som Jer og bare tog dem med, sådan nogle steder, i stedet for at tænke så meget over at det er alt for besværligt.. Stof til eftertanke.. :)
  Rigtig rigtig god ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Men man skal være klar på ikke at blive skuffet, hvis de ikke kan klare det, så jeg kan godt forstå, der ikke er så mange der springer ud i det. Jeg har haft år, hvor jeg har måttet køre hjem tidligt og ikke hørt og hygget som jeg håbede jeg ville, men det er jeg villig til at ofre, for jeg vi vil gerne have dem, og de synes det er ligeså stor en del af deres sommerferie, som vi gør:))

   Slet
 12. Rigtig god ferie til jer. Håber vejret blir lidt bedre. Lige meget hvad, så nyd det :) Go ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)) Og vejret blev heldigvis skønt:)

   Slet