Søg i denne blog

mandag den 28. maj 2012

Vores pinse i København.

Vi plejer enten at tilbringe pinsen på Fejø, eller det meste af tiden i fælledparkens vilde sambamylder, men i år har været anderledes. Vi har cyklet mange, mange kilometre på Christianiacyklen, og virkelig brugt vores skønne by. Torsdag aften var jeg ude med søde Katrine, til åbningen af en ny stor Body Shop på Strøget.
Vi gik derfra med en lækker goodiebag med skønne sager, og endte med at sidde og sludre længe på en kantsten i Kødbyen, dejligt uhøjtideligt. Fredag holdt Viggo pjækkedag..og vi tog på både Ishøj og Amager strand, som har hver deres charmerende spots.
Lørdag bagte jeg hele morgenen, og drog så afsted med ungerne til Naturcenter Vestamager, som er et helt vidunderligt grønt sted midt i byen, hvor vi tilbragte hele resten af dagen.
På vej hjem kørte vi gennem Amagerfælled og fandt et vandløb med tusindvis af haletudser, hvor vi stoppede og studerede de små, kære væsner længe.
Søndag mødtes vi med min søster, Helene og hendes to drenge Malthe og Milo på en Bondegård/bemandet legeplads, til boller, leg, hygge, dyrefodring og tidlig fødselsdagsgave til den snart meget store 8 årige...
Aften blev tilbragt på Christiania med Thaimad ved søen-Det kan næsten ikke blive bedre??
Idag satte vi igen fødderne i pedalerne og kørte til Vesterbro, hvor vi tilbragte halvdelen af dagen i Carlsbergs skønne lille have, på Carlsberg legepladserne, og senere med picnic i Enghave parken, og leg på Enghave legepladsen.
Nu skal vi have skøn laks og en dejlig rolig aften.

16 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det bare skønt ud.... Sikke i har faaet hygget! Her i UK holder man ikke Pinse, men solen har skinnet de sidste par uger saa det er skont :-)

  PS jeg har en lille give away paa min blog hvis du har lyst til at lege med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Jeg stikker da lige hovedet forbi.

   Slet
 2. Skønne dage ser det ud til.. Må snart en tur til Vest Amager! Vi bevæger os jo i de samme cirkler, så hvis du en dag ser mig i jakken, så giv lige et pip:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt skørt-Jeg skal nok hive dig i jakkeærmet;)

   Slet
 3. skønne billeder & unger:) gad vide om vi var samtidig på christinia ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Det er så hyggeligt at følge jer på insta, så må da lige igang med at besøge bloggen-og se jeres Christianiatur:)

   Slet
 4. Skønt med skønt på!!! Lige sådanne aktiviteter vi også elsker herhjemme :) vi har også været en tur på Amar' strand :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne godt se på insta, at I var på Amar' dagen efter os, på fuldstændig samme sted faktisk..Det er så sjovt at følge med der?!

   Slet
 5. Hold nu op hvor har I fået meget ud af pinsen! :) Skønne billeder med dejlig stemning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, alt er bare sjovere når solen skinner? Men det så nu også ud som om I har nydt pinsen på insta??

   Slet
 6. Hejsa.
  1000 tak for den fine craft it forward gave. Skøn skøn! Modtog den fredag, men har været i sommerhus hvor dækningen var stor-slem, så har ikke kunnet skrive til dig.
  - kh Mette /hjemmebacht

  ps. skønne skønne pinsebilleder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt cool, det var mest fordi jeg ikke var sikker på at I havde modtaget dem.

   Slet
 7. Sikke en oplevelsesrig pinse. Jeg er helt vildt med billederne.... næsten som at være med på jeres skønne ture! Jeg var også i KBH i går og nød en kanalrundfart i solskin, burger fra Halifax og is fra Ben & Jerry's - i selskab med 2 gode veninder jeg har savnet!

  Dejlig pinse!

  SvarSlet
 8. Orv, det lyder også dejligt. Kanalrundfart er altid hyggeligt-og især med gode veninder:)

  SvarSlet
 9. Du har SÅ lækre billeder!Sikke en sommerstemning.

  SvarSlet