Søg i denne blog

tirsdag den 15. maj 2012

Hvor er tiden der ta´r mig..

Tiden løber fra mig i øjeblikket, og jeg når ikke halvdelen af alt det, jeg gerne vil, og slet ikke ud i dejlige blogland. Men jeg har det godt, billederne er fra mors dag, hvor jeg blev forkælet med gaver, brunch på lækre økologiske madmanifesten, og eventyr i vores stadig nye miljø:) Vi har haft dejligt besøg fra Paris, jeg er gået på detox, som I starten også blæste mig helt bagover, men nu er energien kommet trefoldigt igen:) Jeg har sorteret loft og været på Gentofte loppemarked, og alt det løse der fylder mest og nok tager al tiden! Samtidigt er jeg så småt begyndt at tænke på min faglige identitet, der er druknet MEGET, men som snart skal pudses og findes frem påny..

8 kommentarer:

 1. Det havde også undret mig, hvor du gemte dig :) Hvilken branche har du arbejdet indenfor?

  SvarSlet
 2. Godt at have dig tilbage! Men giv dig nu tid!!

  Vi skal nok prøve at være (lidt) tålmodige her i bloggerland..... :-)

  SvarSlet
 3. Godt at høre fra dig:) var faktisk nået at blive lidt bekymret;)

  Nogen gange tager den ene dag den næste uden at man når at falde helt ned igen. Det er hektisk, men nogen gange er de bedste dage sådan nogen....

  Glæder mig til at høre mere når du lander:)

  Kh

  SvarSlet
 4. Som regel er intet nyt godt nyt ;-) Jeg kender alt for godt til at tiden bare flyver! Det bliver en spaendende tid du gaar i moede, langsomt med sikre skridt at traede frem i lyset igen! God 'rejse' - glaeder mig til at hoere mere :-)

  Kh Kathrine

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at være en hyggelig morsdag. Og velkomment tilbage :) Det lyder spændende med finpusning af faglige identitet. Er spændt på at høre/læse nærmere

  SvarSlet
 6. Kender det alt for godt med tiden der suser afsted! Lyder spændende med fagidentiteten som skal pudses og findes frem. Fået nyt job?

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres søde, søde kommentarer:) Jeg er uddannet sygeplejerske, og har lavet en del forskellige ting indenfor faget, men brænder mest for forskning, operationsgangen, gynækologi og psykiatri, som jeg gerne vil tilbage til, på den ene eller anden måde, men når jeg er mere afklaret og kommet lidt længere i processen, kommer der lidt flere fyldestgørende ord på;) Nu kalder hyttetur med 1. klasse og Fejøhygge uden internet. Så god tidlig weekend.

  SvarSlet