Søg i denne blog

lørdag den 18. februar 2012

Museumsliv.
Vi er rigtig glade for at gå på museer. Vi snupper vel et museumsbesøg en 2-4 gange om måneden. Favoritterne er Louisiana, Nationalmuseet, bymuseet, Frilandsmuseet og Statens museum for kunst. Ungerne er helt dårlige med Louisianas børneafd., de producerer og producerer, når vi rykker ind, og når man samtidigt kan kombinere det med, at få set nogle fantastiske udstillinger, spise lækker mad, og shoppe dejlige sager, kan man kun blive glad. Nationalmuseet elsker vi, fordi vi kan gå dertil på 10 minutter, børnene kan lege derinde hele dagen hvis de får lov. Jeg elsker deres udstillinger og shoppen, og så har de jo en helt fantastisk restaurant, og især deres brunch er fænomenal. Igår var vi på bymuseet og opleve deres udstilling om skrald, som var rigtig spændende. Børnene kom med på en guidet børnerundvisning, hvor de duftede, bevægede sig i, hørte en masse om skrald, og fik ny viden med hjem om skrald, og vores stakkels lille klode... Det var en dejlig dag.

3 kommentarer:

  1. Nationalmuseet er også et hit når vi er på Købenavnertur - og Naturhistorisk museum er total yndlingssted for min Magnus 7 år. Knap så meget "kunst" :) men en fed afdeling hvor man må pille og røre ved store tænder, skeletter og udstoppede dyr :)

    SvarSlet
  2. I det hele taget er de danske museer virkelig begyndt at blive gode til at hive børnene med ind, det er så fantastisk. Vi har ikke været på Naturhistorisk, tak for tippet:)

    SvarSlet
  3. Lyder hyggeligt med museumtur. Glæder mig til at følge med her.

    SvarSlet