Søg i denne blog

søndag den 26. februar 2012

De samsovende typer..


ja, det er jo altså os!! Det er sådan noget der skiller vandene, og har givet anledning til mange spændende diskussioner og samtaler ved vennesammenkomster.. Inden vi fik børn, var jeg af den klare overbevisning at, mine skulle sove i deres egen seng, på eget værelse, nærmest fra start-Om det var Viggos barske start, hans skrøbelige sind, eller børnevirkeligheden der kom bag på mig, ved jeg ik', men vi sover altså sammen. Viggo i en seng op af vores, og vi andre hulter til bulter i den store seng-Og vi elsker det!! Da jeg skulle sove igår, og alle de andre var faldet i søvn, lå jeg længe og lyttede til deres åndedrag, og nød den fantastiske ro og stemning sovende vejrtrækning skaber. Om morgenen er det bedste, at blive vækket af de her små mennesker, der tumler rundt i sengen. Og det at kunne være der for ungerne (mest Viggo), når de vågner op med mareridt, eller ligger febervarme og har brug for en skulder-men det holder selvfølgelig ikke hvis man som voksen eller barn, sover dårligt på denne måde, for så ryger hyggen alligevel. Hvor længe vi bliver ved på denne måde ved jeg ikke, for siden Viggo var 1 år, har vi hver halve år talt om at nu skulle han vel snart rykke på eget værelse, men nu er han 7,5 år!

3 kommentarer:

 1. Jeg mener, at man skal gøre det som fungerer bedst, og langt de fleste børn nyder at sove med deres forældre. Her har vi plads til begge dele, men taler mere og mere om at indrette soveværelset til alle og dermed frigive legeplads på værelserne. Og skulle vi få en mere, så har vi nok ikke råd til noget større og vil det at sove sammen give os mere plads :)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig! Kunne heller ikke finde ud af andet end at have den lille Carla-baby hos os i sengen. Bare det at lægge hende over i tremmesengen lige ved siden af os, ved stik imod mine mor-instinkter ;)
  Nu, hvor hun nærmer sig de 4 år, sover vi stadig i samme soveværelse. Nogle gange sover Carla i sin egen seng derinde, nogen gange samme med os. Det er det eneste rigtig for os. Vi nyder det alle tre og jeg ville slet ikke kunne finde ad af, ikke at have "kontakt" til hende om natten.
  Og gode råd om, at lillesøster skal i sin egen seng fra starten af, dem lukker vi ørerne for ;)

  SvarSlet
 3. Godt De Damer-skønt at høre, at der bliver produceret flere trygge børn!)

  SvarSlet