Søg i denne blog

søndag den 26. februar 2012

Må jeg anbefale:


Matas stærke e-vitamin kapsler-Ikke til at indtage, men til at prikke hul i (bid) dem og smøre det flydende e-vitamin ud i ansigtet, inden sengetid-Det redder min følsomme hud, vinter efter vinter, og er efter min mening bedre end noget dyrt serum, der kan købes. Man bliver ret fedtet lige når man smører det på, hvorfor det må anbefales til natten efter afrensning, men så vågner man også op med den blødeste babyhud. Jeg bruger det efter behov, men ca 1-2 gange om ugen i vinterhalvåret.

6 kommentarer:

 1. Sikken et godt tip! Den er straks noteret.

  I samme boldgade ...... har du et fif til en god fiskeolie? Efter at have set den rigtig gode udsendelsesrække "Fedt, fup og flæskesteg" er vi blevet opmærksomme på, hvor vigtigt DHA er og vil derfor gerne finde en fiskeolie med så højt et indhold som muligt......

  Hav en rigtig dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Vi bruger Arctic-D Cod liver Oil fra Nordic Naturals, som skulle være den reneste på markedet, og som bonus får man et godt skud D-vitamin oveni. Jeg ved ikke om de har den højeste dosis, men den er ren og smager godt. Jeg køber den hos Helsemin:)

  SvarSlet
 3. Det skal helt sikkert prøves! Jeg er selv ret glad for mandelolie, som jeg bruger til alt muligt. Fjerne øjenmakeup, i håret som antifrizz og blandet med sukker eller salt til peeling. Jeg brugte det også til at smørre maven, under mine graviditeter, for at undgå strækmærker og jeg har da ikke fået nogle :) skønhed behøver ikke koste en bondegård ( selvom det også er lækkert når det gør!!)

  SvarSlet
 4. Se dét er nemlig et tip som selv hard core kosmetologer og spa-klinikindhavere (som Helle Thorup) også benytter sig af. Tak, Vibeke.

  SvarSlet
 5. Selv tak, man må jeg sende de der godheder ud i sfæren:) Jeg bruger også mandelolien til øjen-afrens, og netop skrubs og all-round kropsolie, også en fantastisk god olie:)

  SvarSlet
 6. ja, det er et rigtig godt tip, som jeg osse har benyttet i flere år. desværre er matas´ gået ud af produktion og jeg leder efter et billigt alternativ.

  SvarSlet