Søg i denne blog

onsdag den 22. februar 2012

Effektive epsomsalt!


Jeg er meget glad for epsomsalt. Vidundersaltet trækker affaldsstoffer ud af kroppen, uden at suge vandet med. Desuden har det en muskelafslappende effekt, det stimulerer det beroligende nervesystem, og reducerer inflammationer, smerter og migræne. Man kan bruge det til fodbad tilsat en halv kop salt, eller til badekar med 2-3 kopper salt. Vi bruger det især i stressede perioder, til at komme helt ned i gear og få en god søvn, og så til at afgifte, og det virker super godt. Derudover er saltet enormt godt til børn med adfærdsudfordringer af den ene eller anden karakter! Jeg bruger det til at 'grounde' Viggo og han bliver så rolig og afspændt af det. We love!

5 kommentarer:

 1. gid vi havde et badekar herhjemme for så havde jeg da kastet mig i sådan et bad med det samme! Men kunne da være en idé at anskaffe sig det, og så bare "nøjes" med et fodbad- for det lyder jo godt ;)

  SvarSlet
 2. Kan virkelig anbefale det, og fodbadet er altså også ganske virksomt:)

  SvarSlet
 3. Hip hip og hurra for ro, udrensning og afslappethed... Hvor har du købt saltet?

  Kh.
  Carina

  SvarSlet
 4. Jeg køber det som regel hos Helsemin, de har en god pris på det-men det kan købes i alle helsekost, og jeg mener også jeg lige har set det hos matas, men hæng mig ikke op på det:)

  SvarSlet
 5. Tak, tak og tak...

  Tror faktisk også, jeg har set, man kan købe det hos helsebasen.dk (for os der er lidt dovne, og vil ha' det hele sendt til døren)

  SvarSlet