Søg i denne blog

onsdag den 5. februar 2014

Det hele startede med Viggo-og det er også pga ham, jeg igen har fået lyst til at skrive.


Da jeg startede bloggen, var det for at få afløb for, og dele nogle tanker om mine komplicerede graviditeter, og om Viggos ikke helt snorlige fysiske og psykiske udviklingskurve, og bekymringerne herom. Det blev til et lille univers, jeg delte med andre kære bloggere, der var samme sted, eller delte samme tanker. Langsomt kom lidt af mine andre interesser til syne på bloggen, og jeg begyndte også at følge andre typer af bloggere, med samme interesser som jeg. Netværket voksede, men blev også mere og mere tidskrævende, samtidigt med at der kom flere læsere til, som også begrænsede hvad og hvor meget, jeg havde lyst til at skrive om. Instagram tog også mere af min tid, og alt dette indvirkede i,  at jeg for halvandet år siden, måtte have en lang pause fra bloggeriet. For ikke så længe siden lukkede jeg både min facebook og instagram. Facebook fordi, jeg ikke længere brugte det til andet end mailkorrespondancer, og fordi vi efter næsten 9 års bekendtskab var vokset fra hinanden:) Instagram, fordi jeg var kørt træt, og følte det tog for meget af min tid, at jeg havde lukket for mange følgere ind i min private sfære, og fordi jeg for en tid havde brug for at vende det hele lidt indad. Ikke mindst fordi Viggo startede nyt forløb i børnepsykiatrien, og jeg havde brug for at bruge en masse nærhedstid med ham og de 2 andre. Midt i det hele har jeg alligevel manglet et sted uden for min normale løbebane, at formulere nogle tanker om det hele og måske især om Viggo igen, så jeg er atter tilbage i suppedasen..

6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage <3
  Jeg har også længe tænkt på min - og på at genoptage/genopdage... Der er jo sket så meget på den lange tid...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-tænk jeg troede, slet ikke der var nogen herinde, og ihh hvor er jeg glad for, at du er her endnu-du var jo simpelthen den allerførste der ansporede mig til at få nogle nye øjne på Viggo helt fra begyndelsen, da først vuggestue og herefter børnehave ikke reagerede på hans lidt aparte adfærd, så mange, mange tak. Ja, meget er sket, tiden flyver, men jeg vil i al fald meget gerne læse med, hvis og når du har noget på hjertet, og velkommen tilbage til dig også kan jeg vel sige:)

   Slet
 2. Dejligt at se dig igen. Jeg kan godt forstå dine prioriteringer og de følelser, der har været i klemme. Jeg gik også kold på bloggen af nogle af de samme grunde (Facebook og instagram har jeg aldrig lært at bruge optimalt) og der var mange overvejelser for og imod bloggen... men så tog jeg fat og hul og det gør nu alligevel en forskel, dels for at systematisere og konkretisere tankerne, men også pga den ofte meget brugbare feedback.
  Tak for dig, og fordi du nu er her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhrr, Frederikke jeg kan kun sige i lige måde, og tusind, tusind tak-synes nemlig også det er en meget værdifuld lille verden, vi har her, og selvom jeg på ingen måde er blind overfor, at jeg jo selv vælger at dele noget af mit inderste i åben cyberspace, har jeg alligevel brug for, at det føles privat-og du er da bestemt også en af grundende til jeg igen fandt tilbage-din fortælling/blog om Cirkeline var den allerførste jeg nogensinde læste, og er noget af det allermest ærlige og dybtfølte jeg har læst her, og var en af grundene til, at jeg overhovedet selv turde at gå i gang med at skrive. Fordi jeg udover at kunne få afløb for nogle tanker, dele dem og få feedback, også selv fik så meget mere indsigt, ved at læse en historie som jeres, hvilket er super værdifuldt, når man selv står i en lignede situation, men ikke kender nogle der har været igennem det samme, og derfor ikke helt kan relatere til og forstå ens tanker og reaktioner. Så tak fordi du deler, det er sådan en gave, jeg glæder mig tik at følge med hos dig igen.

   Slet
 3. Jeg har sådan savnet dig på IG, og så er du jo lige her, uden at jeg vidste det.
  Jeg bliver bestemt hængende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr, søde Malene, tak! Har bestemt også savnet dine fine billeder på instagram. Jeg har altid synes, at du har den fineste evne til at formidle din hverdag gennem billederne, så man virkelig fornemmer stemningen, så glæder mig over at du er her endnu, og jewg kan følge dig her istedet:)

   Slet