Søg i denne blog

onsdag den 8. august 2007

At finde hverdagen igen.

Først og fremmest, så er Vincent bare så fin og dejlig, og de 2 første uger er forløbet rigtig godt. Han har været helt utrolig rolig INDTIL videre, sammenlignet med sin storebror.
Storebror har været lidt kulret, sovet lidt dårligt, men også været utrolig kærlig og omsorgsfuld, og INDTIL videre, ingen liggen på gulvet-skrig-ture.
Men hold op lige pludselig er han ikke lille Viggo længere, at se ham i forhold til Vincent, sætter godt nok tingene i perspektiv, og nu er han vores store dreng, der kan alt muligt og egentlig helst vil tingene selv. På nogle punkter tror jeg ligefrem, at han nyder at noget af det ekstrem meget fokus der altid har været på ham, er droslet noget ned.
 
Hvad angår min mor, synes jeg hun tackler det hele utroligt flot, i hvert fald udadtil, men jeg kan jo selvfølgelig ikke se hvad, der foregår inde i hovedet på hende. Hun har meddelt at hun ikke gider blomster, eller ynk, men vil have glade miner og hyggeligt samvær. Vi har været en del på visit, men har stadig svært ved at sluge det hele, og kan slet ikke holde ud at tænke på, at det er på begrænset tid, vi har hende tilbage.

Jeg smider lige et par billeder af det nye vidunder og hans dejlige storebror.
Og tak for alle jeres fine kommentarer og ord på vejen.

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

5 kommentarer:

 1. Orhh hvor er han kær - og det er Viggo også. Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Søde unger!
  Interessant at se et billede af kejsersnittet, det ser slet ikke så blodigt ud som jeg forestillede mig.

  SvarSlet
 3. Tak. Ville jo egentlig ikke ligge det kejsersnit billede ud, for ikke at skræmme folk, men når det er sagt, så bløder man jo nærmest ikke ved et kejsersnit. Jeg blødte 50 ml, hvilket er væsentlig mindre end ved end normal fødsel.

  SvarSlet
 4. Dejlige dejlige billeder!
  Dejlige unger!
  Rigtig hjerteligt tillykke ned Vincent!

  Mange knus

  SvarSlet