Søg i denne blog

tirsdag den 31. juli 2007

Vel hjemme

-og her skulle have stået om alt det dejlige og fantastiske som er sket, men ligenu overskygger min mors situation næsten alt.
Kort resume af den sidste uge; Jeg var hamrende nervøs for indgrebet, men da vi først kom ned på operationsgangen, hos gamle kollegaer og velkendte lyde og omgivelser, aftog nervøsiteten noget. Det hele gik fint, bortset fra at spinal-anæstesien ikke virkede som den skulle, så jeg blev dopet godt med morfin, og efterfølgende bræk-ture. Lægen tog sig god tid og gav masser af livmodersammentrækkende medicin, og vi var heldige at få den fantastiske faste kejsersnit-jordemoder på. Alle var virkelig søde og støttende. Vincent kom ud og var stor, fin og dejlig, og efter de værste brækture og rystelser, kunne jeg rigtig nyde ham-Desværre fik jeg også denne gang den frygtelige spinalhovedpine og har haft den værste migræne den sidste uge, men nu er den ved at klinge af. Vi nyder alle den nye familieforøgelse og udover at køre lidt hurtigt op, være lidt kulret og sove dårligt om natten, har Viggo faktisk modtaget Vincent med kys, kram og kærlighed. 

Men altså, min mor skulle så opereres i går i Århus. Men ved 4'tiden ringede min mors kæreste med den rigtige dårlige besked, at de bare havde åbnet hende, lavet en aflastende stomi, men intet fjernet og lukket igen. 
Knuden var for stor, og større end først anskuet(mon den også var det hvis behandlingsgarantien havde været overholdt??) Ved slet ikke hvad jeg skal stille op, har mest lyst til at pakke bilen og køre til Århus, men Frederik er tilbage på arbejdet, og det vil kræve, at han tager med, og tager ungerne mens jeg er på besøg. Samtidig ønsker min mor hverken blomster eller besøg, men det er meget hårdt, ikke at kunne være der hos hende og tanken om at når hendes kæreste i dag kører hjem, er hun der oppe helt alene, med alle de tanker og følelser det her må medhøre, er ubærligt. I aften får vi nærmere besked om en evt overflytning til Roskilde, hvor vi ville kunne være hos hende dagligt.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med Vincent! Dejligt at det gik så forholdvist fint denne gang.
  Puha, det er en hård historie med din mor. Jeg kan godt forstå det overskygger alt andet.

  SvarSlet
 2. Stort tilykke med Vincent - og ÅHHH NEJ. :-( :-( :-(
  Hvor er det dog trist..... Føler med dig og kan godt forstå, at du er helt ude af den. Jeg håber, at du får mulighed for at komme over til hende.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem med Vincent.

  Det gør mig ondt at høre med din mor Vibsstjert.

  De kærligste tanker Spiren

  SvarSlet
 4. Åh nej, hvor er det frygtelig. Du og din familie har min dybeste medfølelse. Jeg håber du får mulighed for at være hos hende hurtigst muligt.

  Tillykke med Vincent. Det er godt nok synd for dig at han ikke kunne ankomme til verden i lidt lykkeligere tider. Må han og Viggo hjælpe dig igennem den kommende tid.

  Knus fra Monja

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare uheldigt, at du skal have disse bekymringer lige nu, hvor sin lille ny søn har set dagens lys... Jeg kan godt forstå, at du helst vil være hos din mor. Tror du også hun vil afslå dit besøg? Det er jo lidt noget andet med de allernærmeste...
  Mange tanker fra Søs

  SvarSlet
 6. Glæder og sorger. Indimellem går det bare hånd i hånd.
  Rigtig hjertelig tillykke med lillebror.
  Rigtig mange tanker din vej i forhold til din mor.

  SvarSlet
 7. Pyh, det er da de helt store følelser, der er i spil hos jer for tiden. Må være hårdt at rumme.
  Jeg håber, du får mulighed for at være sammen med din mor i den hårde tid.

  Og så et kæmpe tillykke med Vincent - godt at høre, at alle har det godt!

  SvarSlet
 8. Stakkels dig at du ikke kan nyde dit vidunder.

  Tillykke med Vincent - og med at det gik godt, som det skulle!

  Mange tanker til jer og din mor i denne svære tid.

  SvarSlet