Søg i denne blog

mandag den 7. maj 2007

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte.
Viggo er startet i børnehave, vi havde to dage af et par timer sidste uge, hvor far var med hele tiden første dag, og jeg anden dag. Idag er så første dag han skal være der alene og en halv time efter ankomst skulle de afsted på tur, og det var med klump i halsen, at Viggo blev sendt med halvdelen af gul stue (9 børn og 2 pæd) afsted. Håber, håber, håber, det bliver en god og tryg oplevelse for ham, og at han generelt biver glad for at være der.

Efter små tre måneders problemer med maven, har min mor nu fået konstateret tyktarmskræft. Hun ringede i onsdags med beskeden, og det slog benene fuldstændigt væk under mig.
Hun har som sagt haft det skidt de sidste par måneder, og jeg burde vel have set signalerne, og tænkte også hele tiden at der var en risiko, i og med at hun udsætter sig for samtlige risikofaktorer, i forhold til tyktarmskræft, men som pårørende slår man nok skodderne for, for jeg blev alligevel fuldstændig chokeret.
Hun skal igennem nogle flere undersøgelser og opereres den 22 maj. Indtil da ved vi ikke hvor slemt det står til-det er næsten, det sværeste at forholde sig til-Kan det bare fjernes med lidt tyktarm, eller skal hun have stomi og igennem et længerevarende kemoforløb, eller endnu værre?
Så vi er sat fuldstændig i venteposition. Det er rigtig ubehageligt, og stressende.
Maven arter sig heldigvis, men måske er det også bare et spørgsmål om tid, før den bukker under for alle de stresshormoner, jeg har susende rundt i kroppen.

5 kommentarer:

 1. Godt at høre lyd fra dig.
  Jeg håber Viggos start i børnehaven bliver god.

  Jeg er ked af at høre det om din mor.

  Stort knus til dig...

  SvarSlet
 2. Åh nej. Sikke noget med din mor. Jeg føler med dig. Jeg ved ikke, hvad jeg selv ville gøre.
  Jeg håber, at det ikke er så slemt, som man frygter. Selvom kræft er en aldeles afskyelig sygdom, og det er en alvorlig diagnose, er der jo heldigvis også mange der bliver helbredt.

  Jeg krydser fingre for, at Viggo bliver glad for børnehaven.

  SvarSlet
 3. Håber børnehavestarten bliver god, og at det viser sige, at de er laaangt bedre end vuggestuen.

  Og sikke noget skidt med din mor. Jeg håber, at det løser sig.

  Kram til dig!

  SvarSlet
 4. Uf for en melding. Håber du formår at passe godt på dig selv midt i al stresset...

  SvarSlet