Søg i denne blog

onsdag den 25. april 2007

Slut-prut-finale.

Så er Viggo ikke længere vuggestuebarn- Har jo egentlig ikke været det længe, men nu er det officielt. Vi holdt afslutning i går og han sprudlede, selvom selve afslutningen var noget kejtet, på trods af medbragt kage og godt humør.
Bagefter turede vi rundt på div legepladser og endte hos en veninde på Østerbro, hvor vi gik i parken og på en legeplads, rigtig solskins-hyggedag.
I dag klarede han ydermere 2 stive timers bankmøde, så økonomien er klar til små halvanden års barsel. Viggo sad så fint på gulvet ved siden af min stol og legede med klodser, men så tog vi også i zoo, med veninde og barn og fik fyret krudt af de næste mange timer.

3 kommentarer:

 1. Jamen altså Vibstjert, lad mig endelig hjælpe dig med mavepinen og den dårlige samvittighed. Næste gang sender du bare goodie-baggen til mig :-)

  SvarSlet
 2. eller mig!!!

  -altid til tjeneste!

  Er det så planen at lille supermand skal være hjemme hos dig 1½ år frem, -eller skulle han i børnehave?

  SvarSlet
 3. Eller send den der dejlige pose til mig ;-)

  Fik vist heller aldrig sagt, at du ser skøn ud i/på Sirene :-)

  I morgen er min Yngste heller ikke vuggestuebarn mere og tirsdag starter han i børnehaven. Han er klar, men det har også været en nem overgang, for han har været på besøg der et ton af gange sammen med nogen fra vuggestuen.

  1½ års barsel! Dejligt :-) Men jeg skal vist heller ikke klage, for jeg gik hjemme hele graviditeten + 1½ år bagefter.

  Starter Viggo i børnehaven her på tirsdag eller vælger I at han skal være hjemme sammen med dig?

  Dejligt med kombineret zoo- og venindetur :-)

  SvarSlet