Søg i denne blog

torsdag den 12. april 2007

En fantastisk dag med Viggo

Det kører stadig ikke med vuggestuen. Igår da jeg hentede Viggo, sagde de, at han havde haft en god formiddag og gode samspil med de andre børn, men efter frokost synes de, han var træt og ked af det. Jeg spurgte om han fik sovet, det gjorde han ikke, men de havde ladet ham ligge inde i mørket i to timer og igen og igen, sagt at han skulle blive liggende stille, og så havde han været i dårligt humør fra han stod op...
Om 14 dage skal Viggo starte i børnehave, og jeg gider ikke slås mere, så nu kommer han kun der hen, hvis jeg fra morgenen kan mærke, at jeg har det rigtig dårligt. Så idag har vi har holdt fri.

Vi har haft sådan en rolig, skøn dag. Samlede alle puderne på stuegulvet, og lå og solbadede, spillede memorycard og byggede med klodser. Senere lavede vi skøn frokost med hjemmelavet ægge- og tunsalat, og i eftermiddags lavede vi havregrynskugler. Herefter talte Viggo en halv time i telefon, med meget tålmodig farmor, som stadig er sygemeldt ovenpå sin meningitis. Under telefonsamtalen sagde Viggo, mig har leget bedste leg med min mormand, og min mormand laver fin mad med mig. Så smelter jeg fuldstændigt!

2 kommentarer:

 1. Mormand er den bedste i verden! Tvivl aldrig på det :-)

  Jeg synes din beslutning om vuggestuen er rigtig god! Sikke nogle padder at lade din dreng ligge der helt alene.

  Håber I får en dejlig og solbeskinnet weekend!

  SvarSlet
 2. haha!
  Mormand!

  kanon! så kn man gså synge den der:
  giiiftes med mormand!----lalala

  SvarSlet