Søg i denne blog

fredag den 14. marts 2008

Viggo

I skrivende stund er hele lejligheden fuldstændig kaotisk. I alle kroge, vindueskarme og borde har Viggo lavet huler, eksperimenter og opfindelser, som han selv kalder det. Et stort fyldigt miks maks af legetøj, tøj, og ting og sager fundet i div skuffer og skabe. Jeg er ved at blive lidt vanvittig og jeg er ellers large, men når opstillinger af den ene eller anden art nu er det drengen brænder for, så er det godt nok svært at sige nej, og så lever jeg med det lidt endnu.
Vi har været til 2 psykologsamtaler vedr Viggo. Den første var test af Viggo og næste forældresamtale. Det er meget spændende, virksomt og lærerigt. Det har virkelig givet mig selvtilliden tilbage som mor, og vi har heldigvis allerede på mange punkter gjort præcis som Ole Kyed anbefaler, på trods af, at vores omverden til tider har syntes, at vi har været for pylrede og overbeskyttende. Det er rart at blive bekræftet i at vores intuition har været god nok, selv om andre har ment andet og Viggo ikke altid trives.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det bare super godt at høre om fremdrift og forståelse :-)

  Lyder til at O. Kyed er "The Man" til en dybere forståelse af jeres lille vidunderlige dreng, selvom I hele tiden har haft fat i det rigtige.

  Håber I får en forrygende Påske med masser af hygge og leg - så kan man jo altid rydde op igen, når det bliver hverdag :-)

  *STORT* kram til jer alle 4.
  MrsBaloui

  SvarSlet
 2. P.S. Så lige, at du også læser både Ninka og Oscar Umahro.

  Følger du deres råd?

  Vi har også taget en del til os, men har nu længe fulgt mange af rådene fra Stenalderkost...

  SvarSlet