Søg i denne blog

torsdag den 18. oktober 2007

Vi har været med på bølgen, og holdt efterårshygge med store bagedag i dag, kombineret med halloween-uhygge-hygge. Vi bagte to forskellige slags muffins, og Viggo synes det var en fest, bagefter pyntede vi op med spindelvæv, 100vis af edderkopper, flagermus og rotter til farmands hjemkomst først på aftenen. Det var en succes, og vi hyggede os højst upædagogisk med muffins kl 6, lige før aftensmaden!

Hvad Viggo angår har vi besluttet at besøge psykologen Ole Kyed først, og herefter tale med den pædagogiske konsulent for vesterbro, for den videre fremtid.

Vincent pludrer og smiler lystigt, til alle der er opmærksomme. Til gengæld er han kommet ud af trit med soveriet og sover ad pommeren til om dagen, med lure på max 3 kvarters varighed. Han vokser som ukrudt, og er 7 centimeter fra at være 77 cm, det var Viggo på sin 1 års fødselsdag!

Efter endnu en uge alene på skansen, mens F har været i London, kan jeg mærke, at jeg er ved at køre lidt sur i at være 'enlig mor', så det må weekenden og den næste uge forhåbentlig rette op på.
Glædelig halloween til alle i blogland.

1 kommentar:

  1. Åh hvor det vækker trætte minder. I maaaaange måneder sov Bøllehatten kun 40-45 minutter ad gangen i dagstimerne - hun var aldrig rigtig udhvilet, og det var en kamp hver gang, hun skulle sove. Og jeg nåede bare ingenting, mens hun sov - hverken at slappe af eller ordne praktiske ting. Håber Vincent finder tilbage til de gode soverutiner snart.

    Er spændt på at høre om psykologbesøg senere. Håber Viggo snart bliver en glad lille dreng med en glad hverdag igen.

    SvarSlet