Søg i denne blog

onsdag den 28. maj 2008

Kort opsummering

..midt i en stresset tid, med istandsættelse af Viggos værelse til hans fødselsdag på fredag, men det bliver rigtig fint.
Vi er blevet kastet lidt frem og tilbage mht de mandler der. Vejen vil ikke tage os, da han er for lille, det er åbenbart en ret risikabel operation, når de er så små. Ørelægen i København ville heller ikke tage os, men mente vi skulle presse Riget lidt, så vi kunne blive sendt på Hamlet, så det er blevet gjort, selvom det har taget en god portion tid og overskud-frem og tilbage-Nu har vi tid til forundersøgelse på Hamlet d. 9/6. Viggo sluttede sin penicllinkur igår eftermiddags, og allerede her til morgen havde han ondt i halsen igen, så jeg bestilte akut tid hos ørelægerne i kbh, og testen var lysende rød, nu mener de at det kan være han har en immundefekt og skal tilses af en børnelæge, så udover at få det værelse færdigt og gøre klar til sørøverfødselsdag for børnehaven fredag, så ved jeg da vist godt hvad min dag imorgen skal gå med; at få en hurtig tid hos en børnelæge..Men hvis det er tilfældet at han har den defekt, så kan jeg da bedre forstå at alt det tilskud alligevel ikke har hjulpet..Så må vi bare finde ud af hvordan vi så bedst muligt kan hjælpe ham, det lille myr.

4 kommentarer:

 1. åh altså!!!
  bare operattionen klarer det!
  det er sgu synd for ham -synd for jer alle!

  kæmpe kram!

  SvarSlet
 2. Åh for pokker, hvor hårdt for jer.

  Betød din kommentar på min blog i øvrigt, at I overvejede om der kunne være skimmel i hans værelse? I så fald har jeg kun en anbefaling: få det tjekket med det samme. Hivs du har spørgsmål i den forbindelse er du velkommen til at maile til mig: froekenhat(snabela)yahoo.dk

  God bedring!

  SvarSlet
 3. For pokker da Vibstjert. Jeg kender godt følelsen af at savne roen. Roen til at kune komme ovenpå igen istedet for at skal være midt i al sygdommen hele tiden. Jeg håber meget snart for Jer, at det vender.
  Hvordan gik lillemandes sørøverfest?, og hvad sagde lægen til evt. immundefekt?

  Kærlige tanker Spirren

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke!

  Faldt lige over din blog her via Helenes hjemmeside. Det lyder rigtig træls som I bøvler med de mandler, og jeg kan godt forstå hvis I foretrækker en operation. Samtidigt må jeg også nævne at jeg kan huske at have læst en artikel i Ude & Hjemme her inden for de seneste måneder om en lille dreng på 3-4 år som fik fjernet mandler, og som endte med at forbløde og dø efter operationen. Så selv om risikoen måske ikke er så stor, så er den der ikke desto mindre.

  Håber I finder en løsning som I alle kan være glade for og trygge ved, og som hjælper Viggo.

  Venlig hilsen, Nynne (fra Helenes folkeskoleklasse)

  SvarSlet