Søg i denne blog

fredag den 2. marts 2007

En lille hurtig update

Efter at jeg er begyndt at følge restriktionerne fra Hvidovre, har jeg fået det bedre og bedre, og jeg har nok en tendens til at tro, at nu går det hele så, som det skal. Så i denne uge var jeg både i Randers tirsdag, og lave graviditetsbilleder og tog den store rengøringsrunde herhjemme. Turen til Randers var hård, jeg tog med holdet fra København kl 5.00 tirsdag morgen, var hjemme kl 22.30. Da jeg kom hjem, gik jeg ind til Viggo som lå og gispede efter vejret i sengen og var vanvittig hævet på læber og omkring mund, næse og kinder. Afsted på skadestuen med Viggo, som havde fået en allergisk reaktion (havde spist en bakke hindbær ved besøg hos farmor på Rigdshospitalet om aftenen). Så igår nat rullede plukveerne ind over mig, jeg begyndte at bløde kraftigt igen, og måtte her til morgen ud på Hvidovre til kontrol og flere scanninger. Konklusionen blev at de ville indlægge mig idag, men F har været på fotoshoot og jeg kunne ikke overskue at afsætte Viggo (min mor er nu indlagt på Køge med maveproblemer, og Fs mor er stadig på Riget!). Så aftalen lyder på indlæggelse fra imorgen, men jeg vil prøve at tale med lægen, for jeg tror ikke at jeg ligenu, vil aflaste bedre der end hjemme. Da det pt, er det psykiske der stresser mig, og det tror jeg egentlig vil blive forværret, hvis jeg er væk hjemmefra. Men hvis her bliver stille er jeg måske på 'mit andet hjem'!

1 kommentar:

  1. Sikke et drama. Ja, det er jo svært rigtig at finde glæden frem i din situation. Synes dog at du lige som je skal prøve at glæde dig over hvor langt du nu er kommet imod alle odds og at du er i gode hænder på Hvidovre.
    Forstår godt du hellere vil være hjemme. Je har selv sagt nej til indlæggelse flere gange, men måske burde du alligevel overveje det. Du har jo svært ved bare at lægge dig og kaste alle forpligtigelser til side når du har et lille barn. På hospitalet kan du fuldt ud blive aflastet og så må nogle andre tage over derhjemme. Bare til der kommer lidt ro på.
    Hvad sagde de ellers på Hvidovre ? Hvordan ser din livmoderhals ud ? Er alt ellers normalt ? Kan de forklare hvad der sker ?
    Knus og tanker

    SvarSlet