tag:blogger.com,1999:blog-89919520093058829.post3004437334580105032..comments2023-09-07T08:35:45.579-07:00Comments on SUPPEDAS: En virkelig god dhal.Vibstjerthttp://www.blogger.com/profile/16928594099657604837noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-89919520093058829.post-76225772410300498112012-03-05T10:04:48.624-08:002012-03-05T10:04:48.624-08:00Jeg elsker Indisk mad, Vi er saa heldige at det &#...Jeg elsker Indisk mad, Vi er saa heldige at det 'naermest' er national spise her i UK, saa der er altid et kaempe udvalg af Indiske resturanter. Vi faar indimellem en 'take away' fra den lokale, kvaliteten er SUPER og det er rimeligt i pris :-) Min favorit er Rogan Josh :-) Min mand laver indimellem hjemme lavet curry i weekenden og det er selvfolgelig endu bedre, men tager som regel lang tid naar man starter fra bunden. Din opskrift paa Dhal maa proves, den er til at overskue i hverdagen.<br /><br />Kh KathrineKathrine Armstronghttps://www.blogger.com/profile/03327669330483746609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89919520093058829.post-63238231031516036982012-03-03T06:14:25.708-08:002012-03-03T06:14:25.708-08:00Det er de helt ukogte røde split linser fra Urtekr...Det er de helt ukogte røde split linser fra Urtekram, de skal kun koge 15-20 min. for at at blive møre, og jeg bryder mig ikke om at overkoge og miste for mange vitaminer-Jeg smager selvfølgelig og tjekker både linser og kartofler er klar, men det plejer at passe:)Vibstjerthttps://www.blogger.com/profile/16928594099657604837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89919520093058829.post-52851683825445068922012-02-28T12:58:19.042-08:002012-02-28T12:58:19.042-08:00uhmm jeg elsker den slags mad. De linser du putter...uhmm jeg elsker den slags mad. De linser du putter i er de helt "ukogte" i forvejen?? Synes mine plejer at skulle have længere for at blive bløde?<br /><br />KHAnnehttps://www.blogger.com/profile/04494733345875952855noreply@blogger.com