Søg i denne blog

lørdag den 31. marts 2012

Elsklinger.

Oh, happy day

Solen reflekteret på Islands brygge M. station.
Vega.
Smadret busstop sted, Nørrebro.
Adidas.

fredag den 30. marts 2012

Påskeferie.

De fine æg fætrene havde lavet til os, som vi fik da de hentede os i lufthavnen.
Mine yndlings badesager.
Vi skal have den sidste psykologtid med Viggo, og ellers have nærhedstid i København og på Fejø.

Vores gamle kvarter!

Det er her vi plejede at bo..børnene i baggrunden i videoen er Viggos klassekammerater, og den skøre far med baby på armen er vores ven Theis. Savner Vesterbro, selvom bryggen er dejlig og frem for alt rolig.

torsdag den 29. marts 2012

RUMMELIGHED.

I aftes var der forældremøde i Viggos klasse, og midt i snak om sukkerpolitik(ja, ja det er vigtigt, men efterhånden også lidt gab, gab-kom nu..) og hvordan vi bedst kunne sørge for at pakke ungernes tasker.. var der en mor der rakte fingeren i vejret, og tog pusten fra mig og flere andre, så tårerne trillede ned af kinderne på både hende, og en del af os andre. Hendes søn er ny i klassen og har åbenbart en stofskiftesygdom, så han er lidt større end de andre, og åbenbart allerede blevet drillet med det, men hun takkede flere forældre i klassen, som hun havde haft god dialog med efter drillerierne. Ungernes skønne klasselærer, ville tage rummelighed og forskellighed op i klassen, så børnene kunne blive mere bevidste herom. Jeg er nu helt sikker i mine tanker omkring at italesætte Viggos udfordringer i klassen. Flere andre forældre kom også hen og fortalte om deres børn og særlige behov, de også gerne ville have taget op. Jeg nærmest fløj hjem på cyklen, og har nu en god mavefornemmelse, i forhold til at lade Viggo fortsætte på skolen, og håber på at det kan blive en rigtig god og rummelig klasse. Det var også rart at se lidt ud over egen næse, og se at der også er andre børn der tumler med tunge sager, for Viggo kan fylde så meget, at det er svært at se andet!

Sidste én af slagsen..

Dygtige, dygtige Franne Voigt skød et par billeder af os på ferien.

tirsdag den 27. marts 2012

Hvem sagde børneferie..

Bare lidt mere feriestads..;)

Vi fik dyrket nærheden:)
Lidt af den medicin jeg fik afprøvet..
Sødeste Mille fra det skønne Milibe med Vega, hun fik en stor plads i ungernes hjerte.
Vimsemanden.
Viggo-fisen.

Undskyld nu spammer jeg, men..

hvis der er nogen, der ved hvordan man uploader mere end 5 billeder af gangen på blogspot modtages råd med kyshånd:)

Halløj på badehotellet.

Vega og fætter Viitus på vej hjem med metroen fra lufthavnen. Vega fik selvfølgelig mavehejs natten til vi skulle rejse, og vi løb i returfart mellem badeværelset og sengen med hende, og i lufthavnen var det bare med at holde tungen lige i munden i forhold til toiletbesøg og alt det andet der skal ordnes inden boarding..og jeg fangede da også en fed egyptisk baktusse, og måtte have læge, drop, penicillin og et utal af ukendte egyptiske præparater, men når det er sagt, så har vi haft en fantastisk tur. Vi var ca. 20 mennesker afsted sammen, heriblandt 4 børn udover vores egne. Drengene fik sågar deres første frisørklip i selveste Egypten, dog af dansk makeup artist og de er blevet så lækre! Da vi landede i kastrup igen blev vi modtaget af farmor og fætrene Viitus, Villads og Villum, som havde lavet flag og friskbagte quinoaboller, frugt og guf med, kunne man ønske bedre?

fredag den 16. marts 2012

Så er kufferten pakket..

..og feriestemningen ved at være i hus:) Den næste uge rykker vi til mellemøsten, hvor vi også har rejst de sidste par år. Skønt sted at rejse med børn og klimaet er lækkert og ikke så fugtigt som østen, eller mange steder i afrika, og så er der kun en ubetydelig tidsforskel. God uge til blogland.

torsdag den 15. marts 2012

Dejligheder.

Idag kom pakkeposten forbi med disse skønne theer fra Kusmi, som jeg havde vundet på Anettes skønne side beautyspace. Anette har en kæmpe viden, hvad angår alt det lækre skønhedsgrej, og hun kommer hele tiden med nye informationer og tips.
Igår da jeg kørte Viggo til og fra spejder, var der mørkeblå stjerneklar himmel, luften duftede af forår, og Viggo snakkede og sang i en strøm både ud og hjem.
Ham her grimrianen, holder vi meget af herhjemme, det er en aloe vera min mor fik af min farmor. Siden min mor døde, har bedstefar plejet og passet den. Han har meget grønne fingre, for den har udviklet sig helt vildt og fået en masse nye skud, som jeg har fået nogle af, og de har vokset sig store og krogede, og skudt en masse nye skud. Vi bruger den til alt; brandsår, udslæt, småsår, efter barbering, røde plamager og hævelser, og han er altså en fantastisk fætter, og sambo:) Til gengæld er den influenza-fætter vi har fået inde døre, en værre karl-Han har endnu ikke fået bugt med tøserne i huset, men hankønnet er total underdrejet og energiforladte...Jeg har også måtte sætte craft it forwarden lidt på standby. Den skal nok se dagens lys, men det må vente til efter ferien, for jeg har endnu ikke pakket så meget som en bikini, og ferien er lige rundt om hjørnet.

tirsdag den 13. marts 2012

Ugen er startet godt..

..vejret spiller en stor rolle, man kan ikke andet end at blive glad over den smilende sol, selvom Vincent ligger med den onde flue, som Viggo tog med hjem i sidste uge. Det plejer gerne at være sådan, at når denne samsovende familie får en virus ind af døren forlader den første hjemmet, når alle dominobrikkerne er væltet, men jeg håber at Vega og jeg går fri denne gang..så jeg klør på med Echinaceaen, juicerne, ingefæren, C-vitaminerne og gurkemejen, og håber og krydser for, at den ikke får krammet på resten af os..
De skønne huse fra -sort slips, hvidt slips-
Skønne morgen pandekager, bagt på resterne af de brune gurkemejeris fra igår tilsat lidt rismel, rugmel, rismælk, æg, mer' gurkemeje, jo,jo..kanel, og lidt agavesirup-God morgen proteinbombe.
Vandhunde.
Vores elskede gamle skydebanelegeplads blev indtaget for første gang i år.
Og der blev klatret løs, Vincent høj på panodil..