Søg i denne blog

onsdag den 9. juli 2008

Mandler, Roskilde og en dum visdomstand.

Det var en rigtig hård omgang, at få fjernet de mandler. Dvs. at selve operationsoplevelsen og turen på Hamlet gik rigtig godt. Viggo havde fået tryllecreme på hjemmefra, var spændt og glædede sig til alle de is han måtte spise bagefter. Da vi ankom fik han lov at fodre deres store fisk, derefter kom vi op på afdeligen, og talte med anæstesi, tog tøjet af og så tegnefilm. Lidt efter blev vi hentet ned til operation, Vincent var faldet i søvn og farmor som havde mødt os i receptionen, blev og så efter ham. Nede på stuen, blev han modtaget så sødt, jeg havde ikke fortalt ham særlig meget andet end at han ville få et stik i hånden, og måske blive lidt træt. Så Viggo kiggede spændt på alt udstyret, og så lagde de stikket. De fik desværre stukket igennem åren, så det kom til at gøre lidt ondt, men et halvt sekundt senere sov han allerede, og jeg gik op til Anne. Puha det var ikke sjovt at forlade ham, men vi fik morgenmad, og 35 minutter senere stod lægen oppe hos os, og fortalte at alt var forløbet fint og planmæssigt. Så jeg gik ned på opvågningen, og et minut efter ankomst begyndte han at vågne, noget ude af den, men han blev hurtig klar, og vi kunne køre op på stuen igen. I løbet af de næste 4 timer fik Viggo indtaget 9 is og læst og talt en masse, og så kunne vi tage hjem igen, da alt gik så fint. Farmor tog med og overnattede første nat. De næste 10 dage havde Viggo rigtig ondt, og levede kun af is, så jeg frøs alt muligt ned. Samtidigt, blev både Vincent og jeg syge med influnza, så det var mega hårdt at være alene med to dårlige børn og selv at være syg-Men fuldstændigt som foreskrevet fra Hamlet, gik der 10 dage, og så var han smertefri og fit for fight-faktisk lidt af en anden dreng-dobbelt glad, og dobbelt fræk! 

I weekenden tog vi på Roskilde. Vi hyggede med socialt samvær, musik og skøn mad. 
Til gengæld havde jeg fra onsdagen før haft ondt ved min ene visdomstand, og det blev bare værre og værre, så søndag måtte jeg kører til tandlægevagten, og mandag morgen røg tanden, fy føj for en smerte. Her torsdag morgen har jeg stadig skide ondt, men nu er den da heldigvis væk.
Mandag efter tandudtrækning, kom kommunen forbi til sikkerhedstjek af hytten, da jeg skal passe vores venners lille Fritz, sammen med Vincent de næste par måneder, det bliver hyggeligt at være hjemme med dem for en periode. 

Viggo siger de sjoveste ting i øjeblikket, det lille hoved kører på højtryk og han stiller spørgsmål til alt, samler selv tråde og kommer med de sødeste konklusioner. Vincent den lille skøre, dejlige kugle, er super aktiv. I øjeblikket skubber han en miniature kurvestol med min mobil liggende i, rundt i hele stuen, når han kan slippe afsted med det. Indimellem tager han pauser, hvor han kravler op og sætter sig ovenpå telefonen i stolen, for 2 minutter senere at kravle ned igen og skubbe videre, det ser så sjovt ud. Desværre har han hostet uafbrudt i 4 måneder nu og vi er bange for om det lille myr har astma. Hvis det ikke er det ene barn, så er det, det andet.. Hvis nogen kender gode alternative råd mod astma, modtages de med kyshånd-vi er gulvtæppe og røgfri, lever økologisk, mælke, gluten og sukkerfrit, så er det sagt..
Igår og idag skal drengene og jeg køre min mor til eksperimentiel behandling på Herlev. Selvom turen er lang, er det en rigtig hyggelig form for samvær, og igår da vi hentede min mor, havde hun 'feriepenge' med til os. Hun havde blandt andet fundet mit gamle spejderbælte frem og puttet en masse mønter i til Viggo, og så sagde hun at det var penge han sklulle bruge til hygge på ferien. Han blev så glad og stolt, og rendte rundt med bæltet resten af dagen, det var så sødt.