Søg i denne blog

onsdag den 28. maj 2008

Kort opsummering

..midt i en stresset tid, med istandsættelse af Viggos værelse til hans fødselsdag på fredag, men det bliver rigtig fint.
Vi er blevet kastet lidt frem og tilbage mht de mandler der. Vejen vil ikke tage os, da han er for lille, det er åbenbart en ret risikabel operation, når de er så små. Ørelægen i København ville heller ikke tage os, men mente vi skulle presse Riget lidt, så vi kunne blive sendt på Hamlet, så det er blevet gjort, selvom det har taget en god portion tid og overskud-frem og tilbage-Nu har vi tid til forundersøgelse på Hamlet d. 9/6. Viggo sluttede sin penicllinkur igår eftermiddags, og allerede her til morgen havde han ondt i halsen igen, så jeg bestilte akut tid hos ørelægerne i kbh, og testen var lysende rød, nu mener de at det kan være han har en immundefekt og skal tilses af en børnelæge, så udover at få det værelse færdigt og gøre klar til sørøverfødselsdag for børnehaven fredag, så ved jeg da vist godt hvad min dag imorgen skal gå med; at få en hurtig tid hos en børnelæge..Men hvis det er tilfældet at han har den defekt, så kan jeg da bedre forstå at alt det tilskud alligevel ikke har hjulpet..Så må vi bare finde ud af hvordan vi så bedst muligt kan hjælpe ham, det lille myr.

tirsdag den 20. maj 2008

Så skal mandlerne fjernes.

Jeg har brugt hele dagen foran computeren, men nu har Viggo fået tid til operation i Vejen, simpelthen. Vi skal til forundersøgelse d. 4. juni og ugen efter kan han forhåbentlig få fjernet mandler og polypper, så nu skal jeg bare have fundet et hotel og en medpasser, da farmand skal arbejde..Nu kan jeg næsten ikke vente med at få det overstået.
Viggo leger bare så godt i øjeblikket både selv, med os, lillebror, yndlingsvennen i gården, de andre børn i gården og i børnehaven, og han er igen blevet spurgt om at komme hjem at lege hos kammerat i børnehaven, det gør mig bare så glad. Redskaberne fra Ole Kyed, har virkelig hjulpet os meget-Jeg er så taknemlig over at have fået den kontakt af Mrs Balouis-tak.

søndag den 18. maj 2008

Viggo endte hos lægevagten lørdag morgen, med endnu en omgang streptokokker.. Med den ventetid der er på operation overvejer jeg nu, privat hospital, for jeg har så ondt af den lille mand, der nu konstant slås med de dumme polypper og mandler. Jeg undersøger det nærmere imorgen.
Min mor har det rigtig skidt i øjeblikket. Hun har meget ondt, kan dårlig nok gå, og jeg kan mærke, at hun er voldsom ked af det, uden alligevel at ville tale om det. Jeg sendte hende blomster i fredags, men ville ønske jeg kunne gøre noget mere for hende. Jeg savner hende allerede, og er så bange for jeg ikke når at få stillet alle de spørgsmål jeg kan inden tiden render ud.